top of page

Pusterom i julestria

Vi nærmer oss det som er en hektisk tid for mange.

Desember. Førjuls-forberedelser. Husvask. Julegavehandel. Black Friday. Salg. Forvetninger. Fristelser. Familiegjenforeninger. Arrangement etter arrangement. Og så må vi ikke glemme å kose oss, og vise dette på sosiale medier. Etter dette kommer gjerne sammenligningen. Enten den er bevisst eller ubevisst. Det er jo så enkelt, når alt ligger bare et klikk unna.

Midt oppi alt er det lett å glemme hva jula egentlig handler om. Omsorg og medmenneskelighet, kjærlighet, det å glede noen andre... Det er en tid for å trekke litt tilbake, med kjente og kjære, tenne lys og skape varme, midt i det mørkeste mørke, og kaldeste kalde.

Om du ønsker å endre kurs er det lurt å begynne tidlig. Ha en plan.

Hva kan du gjøre nå, for å lette litt på julestria?

Kanskje vi først må innse at vi lever med et unødvendig overforbruk. Dersom hele verden skulle hatt samme forbruk som oss i Norge, måtte vi hatt 2,7 jordkloder..

Start med at du allerede har nok! Kanskje du kan avtale med venner og kjente om å heller gi opplevelser i gaver, som konsertbilletter, turer, eller heller invitere de på en god middag. Kanskje du kan oppfordre de til å heller donere til veledige organisasjoner som Kreftforeningen og Leger uten Grenser?

Dette er også en fin tid til å gå igjennom det du har fra før av. Ønsker du deg en ny genser, men har allerede 10 gensere i klesskapet du ikke bruker? Se igjennom hva du ikke bruker, hva som bare ligger der og tar plass. Kanskje kan du donere bort eller selge?

Den største gaven vi har, er tid. Sett deg ned og prioriter hva du vil bruke tiden din på i jula. Hva er viktig for deg? Det er ikke alt vi kan velge og bestemme over, men vi har alle 24 timer pr dag. Er det noe du bruker tiden din på, som absolutt ikke skaper verdi i livet ditt?

Mange er god på å vie tiden sin til andre, men glemmer seg selv oppi det hele. Julen er tid for omsorg og medmenneskelighet, men dersom du ikke regner deg selv med i dette - mangler du en viktig del. Hva er dine behov?

Ikke glem å gjøre plass for det jula egentlig handler om; omsorg og medmenneskelighet, kjærlighet, det å glede noen andre. Gjør plass for det du setter aller høyest, det du verdsetter mest, det du elsker over alt annet. Uansett hva eller hvem det er, eller på hvilken måte ♥

Pusterom på YamYoga:

  • Vi har satt opp to ekstraordinære klasser på timeplanen før jul, med fokus på pust og avspenning. Fredag 30 november kl 17.30-19.30 og lørdag 22 desember kl. 10-12. Les om klassene "Pusterom i julestria" her.

  • Fredag 23 november boikotter vi Black Friday, og holder byttedag på YamYoga kl 17-19. Bli med på en fin fredagsaktivitet, der du kan bytte klær, gi bort klær, og finne deg nye klær. Du kan levere yoga/treningsklær, genser/topper/jakker og lignende. Og du trenger ikke ha med klær for å delta. Hjertelig velkommen ♥

  • Den ordinære timeplanen vår fortsetter frem til uke 49, og i uke 50 og 51 blir det deilige jule-klasser. Du kan nå få ubegrenset tilgang til disse klassene frem til 31.12.18 for kun kr. 1000,-

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page