top of page
MEDIYOGA FOR ALLE
EN TIL EN SESSIONS

DET VIKTIGSTE DU KAN GJØRE FOR HELSEN DIN - Å STRESSE NED!

 

I en til en konsultasjon tar vi utgangspunkt i din personlige historie og situasjon, og setter sammen et hensiktsmessig program du skal gjøre over noen uker på egen hånd hjemme. Programmet vil være enkelt å utføre og fleksibelt i forhold til energinivå og dagsform ellers. Etter noen uker har vi en oppfølging pr telefon eller mail.

 

Hjemmepraksisen kan med fordel kombineres med private en-til en og/eller deltagelse på Mediyoga kurs. MediYoga Terapi supplerer tradisjonell behandling og gir deg muligheten til selv å påvirke din egen helse dag for dag. Yoga og spesielt Mediyoga er et velprøvd og kraftig verktøy i terapeutisk behandling og rehabilitering.

 

Ettersom svært mange med fysiske, mentale og emosjonelle lidelser opplever en vesentlig bedre livskvalitet som et resultat, brukes yoga på mange amerikanske, svenske og norske sykehus og helseinstitusjoner i rehabilitering av f.eks slagpasienter, hjertepasienter, kreftpasienter, og til behandling av pasienter med spiseforstyrrelser, muskel og skjelettplager, angst, fibromyalgi m.fl.

 

Om du ønsker mer informasjon, ta gjerne kontakt med Uwe på mail.

bottom of page