1%2520-%2520M2a_edited_edited.jpg
YAMME HJEMME
- VINTER 2021 -

Med Yamme Hjemme får du tilgang til Online - Yogaklasser i ekte YamYoga- stil, slik at du kan fortsette å Yamme sammen med oss. Vi har et innholdsrikt bibliotek med opptak av ulike yogaklasser og legger ut nye live-klasser hver uke. Yamme Hjemme er yoga fra meg hjem til deg; personlig formidlet med nærhet, varme og glimt i øyet! 

 I Facebook-gruppa vår Yamme Hjemme finner du opptak av alle klassene og blir en del av et nærende og støttende yoga-fellesskap! 

Ta deg en yoga-økt hvor og når du vil!

Biblioteket -Yamme Hjemme-gruppa

Vi har foreløpig bygd opp et godt og variert «bibliotek» med over 70 yogaklasser i ulik lenge og form; YamYoga Myk, Flyt, Styrke, Kjerne og Ashtanga.
Disse er samlet i den lukka Facebook-gruppa Yamme Hjemme.


Flyt med Marit - Live
Tirsdager kl 1800-1915

Velkommen til 75 min Online-klasser live via Zoom + i opptak i Yamme Hjemme-gruppa etterpå.

En myk flytklasse i ekte YamYoga-stil, som lar oss lande og komme hjem i oss selv. Gjennom oppmerksom pust og myke oppvarmings¬ øvelser samler vi oss og roer ned, før vi fyller på med varmende, livgivende flytsekvenser. Klassene avsluttes med deilig avspenning og passer for alle!

 

Ukas Mini-Flyt - Live
Torsdager kl 0830-0900

Begynnelsen av et nytt år kan være en fin mulighet til å etablere gode vaner. Det vi vet sikkert om yoga, er at de gode effektene kommer ved at vi praktiserer jevnlig over tid. For at vanen skal bli varig, gjelder det å gjøre endringer som er ukomplisert og gjennomførbare og dermed realistisk å holde på.


Med Ukas MiniFlyt får du hver torsdag morgen en kort, 30 min dynamisk yogaklasse. Den sendes live i gruppa, og opptaket blir liggende her.
Oppfordringen er å gjøre denne klassen så mange dager som mulig ila den neste uka. Ved å repetere klassen lærer du inn gode sekvenser, som etter hvert kan bli en del av egenpraksisen din. 
Klassen passer for alle!
 

Mer om YamYoga – klassene


YamYoga er signaturklassene våre. De har vi utviklet med utgangspunkt i at vi er bra nok som vi er – her og nå. Vi trenger alle en pauseknapp innimellom – et pusterom. Behovene våre for hvordan dette rommet skal være varierer fra person til person og fra dag til dag, derfor er også klassene ulike - fra myke, meditative til kraftfulle, styrkende.

Yoga har en rekke helsebringende effekter. Først og fremst senker vi stressnivået i kroppen som igjen gir bedre søvnkvalitet, bedre fordøyelse og bedret immunforsvar for å nevne noe. Vi styrker den indre kjærnemusklaturen - som gir bedre holdning og mindre spenninger og vondter.

Ved å øve på å være tilstede bedrer vi evnen til å fokusere og konsentrere oss over lengre tid. Klassene har utgangspunkt i hatha yoga og henter inspirasjon fra ulike yoga- tradisjoner og retninger som Iyengar, Ashtanga, Kundalini, Yin og Vinyasa.

Priser:

1 mnd: 500,-

2 mnd: 800,-

3 mnd: 900,-


Gir tilgang til live-klassene med Marit tirsdager og torsdager + Yamme Hjemme - gruppa i antall mnd du kjøper.
 

Kjøp Yamme Hjemme ved å Vippse beløp for antall måneder du ønsker til YamYoga AS/Vippsnr 129724. Send så en epost med teksten Yamme Hjemme til hei@yamyoga.no og be om å bli medlem i Facebookgruppa. 

TILBAKE TIL TOPPEN

© 2016-2021 Yamyoga / All rights reserved. Unauthorized use of any content or images is prohibited​.​