top of page
yammehjemme_edited_edited.jpg
YAMME HJEMME
- 2023 -

Med Yamme Hjemme får du tilgang til Yogaklasser på nett i ekte YamYoga- stil. Vi har et innholdsrikt videotek med opptak av yogaklasser i ulik lenge, nivå og stil. Yamme Hjemme er yoga fra meg hjem til deg; personlig formidlet med nærhet, varme og glimt i øyet! 
 

Med Yamme Hjemme kan du ta deg en yoga-økt hvor og når du vil!

image00004_edited_edited_edited.jpg
20200318_172755_edited.jpg

Mer om YamYoga – klassene


YamYoga er signaturklassene våre. De har vi utviklet med utgangspunkt i at vi er bra nok som vi er – her og nå. Vi trenger alle en pauseknapp innimellom – et pusterom. Behovene våre for hvordan dette rommet skal være varierer fra person til person og fra dag til dag, derfor er også klassene ulike - fra myke, meditative til kraftfulle, styrkende.

Yoga har en rekke helsebringende effekter. Først og fremst senker vi stressnivået i kroppen som igjen gir bedre søvnkvalitet, bedre fordøyelse og bedret immunforsvar for å nevne noe. Vi styrker den indre kjærnemusklaturen - som gir bedre holdning og mindre spenninger og vondter.

Ved å øve på å være tilstede bedrer vi evnen til å fokusere og konsentrere oss over lengre tid. Klassene har utgangspunkt i hatha yoga og henter inspirasjon fra ulike yoga- tradisjoner og retninger som Iyengar, Ashtanga, Kundalini, Yin og Vinyasa.

Videoteket -Yamme Hjemme-gruppa

Vi har foreløpig bygd opp et godt og variert «videotek» med over 100 yogaklasser i ulik lenge og form; YamYoga Myk, Flyt, Styrke, Kjerne og Ashtanga. Disse er samlet i den lukka Facebook-gruppa Yamme Hjemme. I denne gruppa er du også del av et nærende og støttende yoga-fellesskap! 

Litt ofte er vel så bra som mye av og til!

bottom of page