20180521_120115.jpg
YAMME HJEMME
- sommer 2021 -

Med Yamme Hjemme får du tilgang til Yogaklasser på nett i ekte YamYoga- stil. Vi har et innholdsrikt videotek med opptak av ulike yogaklasser og legger ut nye klasser hver uke. Yamme Hjemme er yoga fra meg hjem til deg; personlig formidlet med nærhet, varme og glimt i øyet! 

 Det er Yamme Hjemme- sommer; en herlig tid der naturen og vi våkner til liv og gjerne blir mer aktive. Det er deilig å være ute på tur og i hagen. Forhåpentligvis kan vi også i større grad samles til felles aktiviteter og samvær i tiden som kommer.

I denne perioden vil jeg derfor hovedsakelig legge ut korte yogaklasser som det er enkelt å smette inn innimellom forskjellige andre aktiviteter. Disse legges ut tirsdag og torsdag morgen. 

Ta deg en yoga-økt hvor og når du vil!

Del Glede!

Kjøp Yamme Hjemme - medlemskap og del det med en du er glad i!

*Tilbudet gjelder sommer-medlemskap fra registreringsdato.
Se nederst på siden.

Videoteket -Yamme Hjemme-gruppa

Vi har foreløpig bygd opp et godt og variert «videotek» med over 100 yogaklasser i ulik lenge og form; YamYoga Myk, Flyt, Styrke, Kjerne og Ashtanga. Disse er samlet i den lukka Facebook-gruppa Yamme Hjemme. I denne gruppa er du også del av et nærende og støttende yoga-fellesskap! 


Nye klasser hver uke

Jeg legger ut opptak av 2 nye klasser i Yamme Hjemme-gruppa hver uke i Juni.
 

Tirsdag morgen - MINIFLYT: En kort og livgivende vinyasa-flytklasse, med alle ingredisensene som kjennetegner en YamYoga-klasse. Klassene vil ha ulike tema passer for alle! Du kan gjøre den som en kort yoga-økt eller i kombinsasjon med en Kjerne - eller Myk.
 

Torsdag morgen (partallsuker) - KJERNE Kort&Godt: en kort, intens og leken yoga-økt med fokus på å styrke kjerne- og støttemuskulatur. En fin mulighet til å bringe mer balanse og kraft inn i både yogapraksisen og dagliglivet. Klassene passer for alle - og jeg viser hvordan du kan tilpasse øvelsene så de passer deg. Vi bruker utstyr som blokker og lette håndvekter i noen av klassene. 

Torsdag morgen (oddetallsuker) - MYK kort&godt: en nærende, liten pause i hverdagen med øvelser som hjelper oss å gi slipp og lande i det som er. Vi bruker utstyr som tepper, bolster, belte og blokker, støtte og tilrettelegge for hvile og ro i ulike posisjoner. Klassen passer for alle - og er en invitasjon til å sette av tid til litt egenomsorg. Gjør klassen for seg, eller som en fin avslutning etter en MiniFlyt- elller Kjerne-klasse. 

Litt ofte er vel så bra som mye av og til!

Mer om YamYoga – klassene


YamYoga er signaturklassene våre. De har vi utviklet med utgangspunkt i at vi er bra nok som vi er – her og nå. Vi trenger alle en pauseknapp innimellom – et pusterom. Behovene våre for hvordan dette rommet skal være varierer fra person til person og fra dag til dag, derfor er også klassene ulike - fra myke, meditative til kraftfulle, styrkende.

Yoga har en rekke helsebringende effekter. Først og fremst senker vi stressnivået i kroppen som igjen gir bedre søvnkvalitet, bedre fordøyelse og bedret immunforsvar for å nevne noe. Vi styrker den indre kjærnemusklaturen - som gir bedre holdning og mindre spenninger og vondter.

Ved å øve på å være tilstede bedrer vi evnen til å fokusere og konsentrere oss over lengre tid. Klassene har utgangspunkt i hatha yoga og henter inspirasjon fra ulike yoga- tradisjoner og retninger som Iyengar, Ashtanga, Kundalini, Yin og Vinyasa.

Priser:

Yamme Hjemme Sommer 500,-


Gir tilgang til hele videoteket+ ferske klasser i Yamme Hjemme - gruppa Juni/Juli/August.
 

Kjøp Yamme Hjemme ved å Vippse beløp for antall måneder du ønsker til YamYoga AS/Vippsnr 129724. Send så en epost med teksten Yamme Hjemme til hei@yamyoga.no og be om å bli medlem i Facebookgruppa. 


+ send navn og epostadressen til den du vil dele medlemskapet med!