yammehjemme_edited_edited.jpg
YAMME HJEMME
- vår 2022 -

Med Yamme Hjemme får du tilgang til Yogaklasser på nett i ekte YamYoga- stil. Vi har et innholdsrikt videotek med opptak av yogaklasser i ulik lenge, nivå og stil. Yamme Hjemme er yoga fra meg hjem til deg; personlig formidlet med nærhet, varme og glimt i øyet! 

 Vi går mot høst og endelig ser det ut til at vi igjen kan vende tilbake til normalen, og i større grad kan delta på yoga og andre aktiviteter sammen med andre. Kanskje har du likevel erfart at det er fint med den fleksibiliteten hjemme-praksisen gir deg. Kanskje foretrekker du å gjøre yoga til et fast tidspunkt, du rekker ikke klassen på studio eller du kjenner et akutt behov for en liten yogapause akkurat nå?
 

Med Yamme Hjemme kan du ta deg en yoga-økt hvor og når du vil!

image00004_edited_edited_edited.jpg
20200318_172755_edited.jpg

Videoteket -Yamme Hjemme-gruppa

Vi har foreløpig bygd opp et godt og variert «videotek» med over 100 yogaklasser i ulik lenge og form; YamYoga Myk, Flyt, Styrke, Kjerne og Ashtanga. Disse er samlet i den lukka Facebook-gruppa Yamme Hjemme. I denne gruppa er du også del av et nærende og støttende yoga-fellesskap! 

Litt ofte er vel så bra som mye av og til!

Mer om YamYoga – klassene


YamYoga er signaturklassene våre. De har vi utviklet med utgangspunkt i at vi er bra nok som vi er – her og nå. Vi trenger alle en pauseknapp innimellom – et pusterom. Behovene våre for hvordan dette rommet skal være varierer fra person til person og fra dag til dag, derfor er også klassene ulike - fra myke, meditative til kraftfulle, styrkende.

Yoga har en rekke helsebringende effekter. Først og fremst senker vi stressnivået i kroppen som igjen gir bedre søvnkvalitet, bedre fordøyelse og bedret immunforsvar for å nevne noe. Vi styrker den indre kjærnemusklaturen - som gir bedre holdning og mindre spenninger og vondter.

Ved å øve på å være tilstede bedrer vi evnen til å fokusere og konsentrere oss over lengre tid. Klassene har utgangspunkt i hatha yoga og henter inspirasjon fra ulike yoga- tradisjoner og retninger som Iyengar, Ashtanga, Kundalini, Yin og Vinyasa.

Priser:

Yamme Hjemme VÅR22 900,-
Gir tilgang til hele videoteket i Yamme Hjemme - gruppa tom mai 2022.

Yamme Hjemme 1mnd 300,-

Gir tilgang til hele Videoteket i Yamme Hjemme gruppa 1 mnd fra du melder deg inn. 
 

Kjøp Yamme Hjemme ved å Vippse beløp for antall måneder du ønsker til YamYoga AS/Vippsnr 129724. Send så en epost med teksten Yamme Hjemme til hei@yamyoga.no og be om å bli medlem i Facebookgruppa.