KJØPSBETINGELSER & BOOKINGREGLER

Konfidensielt kjøp/påmelding
Alle kjøp av og påmelding til klasser, kurs og arrangement I regi av YamYoga, skjer via bookingsystemet vårt med nettbutikk som er levert av Momoyoga, og med betalingstjenester fra Stripe Payments. Når du betaler i nettbutikken vår går du gjennom en sikker betalingsterminal der du legger inn ditt kredittkortnummer (Visa eller MasterCard) og CVV kode. Kortinformasjonen din er kryptert og vil ikke være tilgjengelig for noen hverken før eller etter kjøpet, heller ikke for YamYogas administrasjon.

 

Booking av timer og avmeldinger kan kun gjøres i bookingsystemet vårt, ikke over telefon eller epost. Når reservasjoner online er fulle vil bookinger settes på venteliste. Du får beskjed på epost om du får plass på klasse.

 

Avmeldinger må gjøres senest 2 timer før klassen starter. For morgenklasser som starter før kl 08.00 er fristen kl 22.00 kvelden i forveien. Etter denne fristen vil ikke klipp refunderes, og ved medlemskap/pakker med ubegrenset tilgang til klasser - blir et gebyr på kr. 100 bli pålagt, uansett årsak til at du ikke booker deg av og ikke dukker opp på time. Betalingsinstruks for evt. gebyr blir sendt på epost påfølgende mandag.
 

Merk at Fullt- og Student medlemskap har 12 mnd bindingstid. Medlemskap løper automatisk også etter de første 12 mnd til det blir sagt opp, og har 1 mnd oppsigelsesfrist.

 

Oppsigelse sendes til marit@yamyoga.no

Oppsigelse i bindingstiden krever legeerklæring
 

Vi refunderer ikke kursavgift, men er fleksible i forhold til å finne et alternativ dersom forutsetningene for å ta kurset endrer seg (innenfor samme semester). Avmelding av kurs pga sykdom krever skriftlig legeerklæring. Vi refunderer ikke betalingsavgift på workshops. Hvis du ikke kan møte opp, men melder deg av senest 48 timer før, så vil du kunne få kreditert summen du har betalt, og bruke den på en annen workshop eller event- innen 6 mnd. Merk at klipp og klippekort har utløpsfrist! Fristen på evt. gjenværende klipp kan utvides med 3 mnd, med et ekstra gebyr på kr. 500. Ved fremvisning av legeerklæring kan klippene utvides i 3 mnd, uten gebyr.

 

Vi refunderer ikke kjøp av klipp. Vi tar forbehold om endringer i timeplanen.
 

YamYoga kan avlyse klasser, kurs og workshoper med for få påmeldte elever. Når klasser blir avlyst vil påmeldte elever vil få refundert klipp som de kan bruke på en annen klasse. Når kurs/workshops blir avlyst vil påmeldte elever få tilbud om nytt kurs eller refundert kursavgift.