PERSONVERN & SIKKERHET

Vi i YamYoga lover at du kan stole på oss. Du som kjøper, melder deg på kurs/klasser/arrangementer og praktiserer på YamYoga, kan stole på at vi ivaretar ditt personvern og er åpne om hvordan vi behandler personopplysningene dine. For at du skal kunne delta på klasser, kurs og andre arrangementer i regi av oss, trenger vi å innhente og behandle enkelte personopplysninger om deg.

 

En personopplysning er en opplysning eller vurdering som kan knyttes til deg som enkeltperson. Det kan være opplysninger som direkte knyttes til deg som person, slik som navn og personnummer. Men det kan også være opplysninger som indirekte identifiserer en person, slik som kjøpshistorikk og påmeldingshistorikk. På Datatilsynets sider finner du en mer detaljert
beskrivelse av personopplysninger.

 

Personopplysningsloven regulerer hvordan virksomheter kan behandle personopplysninger. I tillegg finnes det flere andre lover, slik som Lov om elektronisk kommunikasjon (ekomloven), markedsføringsloven og bokføringsloven, som gir retningslinjer for hvordan personopplysninger kan behandles. YamYoga jobber kontinuerlig med å forbedre og tilpasse systemene våre til de nye GDPR reglene og vi vil ivareta brukerenes personopplysninger i henhold til det til enhver tid gjeldende lovverket.
 

Personopplysninger som behandles og formålet med behandlingen
Når du kjøper og melder deg på klasser, kurs og andre arrangementer hos oss, gjør du det i bookingsystemet vårt. Her registreres også de personopplysninger som vi samler inn direkte fra deg. De fleste opplysningene er frivillige, hvilket betyr at du samtykker til at vi kan behandle dem, når du legger dem inn.

Disse opplysningene har YamYoga lagret om deg hvis du har profil i bookingsystemet vårt Momoyoga:

*Les hele Momoyoga's Privacy Policy her!

 

Utlevering av personopplysninger
YamYoga er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger og at de personopplysninger vi behandler ikke misbrukes eller kommer på avveie. Vi vil kunne dele dine personopplysninger med våre databehandlere som arbeider som underleverandører for oss. Når vi gjør dette har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen og vi forsikrer oss om at dine personopplysninger ikke blir brukt til annet formål enn å levere den tjenesten som er avtalt med oss. Ut over dette gir vi ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig eller avtalemessig grunnlag for en slik utlevering.

Sikker oppbevaring av personopplysninger
Vi er opptatt av å beskytte dine personopplysninger. Derfor gjør vi det vi kan for å sikre at disse ikke kommer på avveie. Vi har implementert nødvendige fysiske, tekniske og administrative tiltak for å ivareta din sikkerhet.

 

Lagring og sletting av personopplysninger
Vi lagrer ikke dine personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle det formål de ble innhentet for. Når du ikke lenger ønsker å ha en profil i bookingsystemet vårt med oss vil du bli slettet fra systemene våre.

 

Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg
Alle kunder har lovfestede rettigheter i henhold til Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven).

 

Rett til innsyn
Du har rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler og hva vi bruker de til.

 

Rett til korrigering
Det er viktig at den informasjonen vi har om deg er korrekt. Du har rett til å få dine personopplysninger korrigert dersom de er feil eller unøyaktig.

Rett til sletting
Du har rett til å få dine personopplysninger slettet. Vi sletter dine personopplysninger når de ikke lenger er nødvendige for formålet de ble samlet inn for og vi ikke lenger trenger de for å overholde en lovpålagt forpliktelse. Om du ønsker å utøve noen av disse rettighetene kan du ta kontakt med marit@yamyoga.no

 

Dersom du mener vi ikke overholder dine rettigheter har du mulighet til å klage direkte til oss eller til Datatilsynet.
 

Bruk av Cookies
Cookies eller informasjonskapsler - er en standard teknologi som stort sett alle nettsider bruker i dag. En cookie kan beskrives som en liten tekstfil som legges i din nettlesers internminne. Det gir oss statistikk som vi bruker til å gjøre nettsidene våre bedre for
brukerne våre. De mest brukte nettleserne (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, etc.) er satt opp til å akseptere cookies automatisk, men man kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Mer informasjon om hvordan dette endres finner du her!

 

Vil du vite mer om hvordan yamyoga.no bruker informasjonskapsler, klikk her!
 

Som de fleste andre nettsteder samler vi inn informasjon automatisk og lagrer det i loggfiler på våre servere i en periode.
Ved hjelp av Google Analytics vil vi f.eks analysere din oppførsel og bruk på vår nettside. Dette er informasjon som f.eks. hvilken type nettleser man bruker, bredbåndsleverandør (ISP), operativsystem, dato og tid for besøk, og annen nettsidestatistikk som brukes til å forbedre våre nettsider. I noen tilfeller brukes denne informasjonen også for å tilpasse vår markedsføring. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

 

Informasjonen som samles inn benyttes kun internt og vil ikke videreføres til noen 3. part og/eller andre personer utenfor YamYoga. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

Kontakt
Dersom du har spørsmål knyttet til hvordan YamYoga behandler personopplysninger kan du ta kontakt med marit@yamyoga.no.

TILBAKE TIL TOPPEN

© 2016-2019 Yamyoga / All rights reserved. Unauthorized use of any content or images is prohibited​.​

Design by A Design Studio.