top of page

The Grace of Ashtanga Yoga - Endelig er Pernille tilbake!

Etter snart 2 år er Pernille Bønkan tilbake på YamYoga - klar for å inspirere og invitere oss dypere inn i Ashtangayoga- praksisen. Hun har fulgt oss siden starten, og holdt sin første Ashtanga - fordypningshelg på YamYoga allerede i 2014.

Pernille har hatt en hengiven yogapraksis i 20 år. Hennes inngangsport til yogaen var dansen – som hun har holdt på med fra hun var barn.

Hun har jobbet professionelt som danser, pedagog og koreograf på den internasjonale dansescenen fra hun var 20 år.

De siste 15 årene har Pernille primært levd av å formidle sin erfaringer og fordype sine egne studier av yoga. I 2006 var hun med på å starte Puro Yoga i Oslo sammen med bl.a sin lærer Alexander Medin. I dag er Pernille hovedlærer på Puro og har ansvar for Mysoreprogrammet.

Hennes formidling av yoga er holistisk, autentisk og bærer preg av integrert forståelse og erfaring. Pernille har en egen evne til å vekke opp slumrende potensiale i kropp og sinn.

Som vi gleder oss!!

The Grace of Ashtanga Yoga - I den kommende fordypnings-helga vil Pernille fokusere på hvordan vi kan tilnærme oss Ashtanga-metoden for å kunne bruke den som et nyttig verktøy i hverdagen vår. Hun vil spesielt ta for seg Mysore - praksis; hvordan vi kan finne støtte i egen-praksisen vår, og navigere utifra et individuelt ståsted for lettere å finne flyt og glede i yoga.

Helga passer for alle - Pernille møter deg der du er!

Foto: Nicki Twang

Foto: Nicki Twang Pernille har en unik evne til å formidle hva yoga handler om og hvordan vi kan integrere yoga i våre "moderne" liv, selv om praksisen har sin opprinnelse i en helt annen tradisjon og kultur.

Med lun humor og glimt i øyet forklarer hun om yogafilosofi og leder oss omsorgsfullt gjennom yoga-praksisen. Hun deler villig vekk av sin kunnskap og erfaringer, skaper rom og gjør yoga tilgjengelig for alle.

Pernille møter hver og en av oss her vi er - og vi har stor glede av workshopene enten vi er nybegynnere eller erfarne yogis/yoginis.

Litt mer om Pernille:

Dette driver jeg med:

Jeg er en kreativ søkende sjel med 43 år i denne omgangen - Jeg er mor til tre vakre barn 7-13 år. Jeg er utdannet dansekunstner, og har idag mitt daglige virke på Puroyoga et av Norges mest etablerte Yogastudioer.

Yoga for meg:

Yoga er for meg min livsfilosofi og tilbyr meg mange gode redskap og verktøy i hverdagen min og i livet mitt.

Min yogaretning:

Min yogaretning er livet selv - den viktigste Guru eller læremester. Ellers har jeg ved siden av en regelmessig Ashtanga yoga praksis.

Yogier jeg inspireres av:

Det er fryktelig mange yogier som inspirerer til forskjellige tider ... akkurat nå må jeg si Ramana Maharishi.

Mitt yoga- eller livsmotto:

Kroppen er mitt redskap for å åpne opp til livet og finne en dypere ro og tilhørighet ♥

Foto: nickitwang

Velkommen til tre inspirerende dager med Pernille 8.- 10. Februar! Du kan melde deg på 1 eller flere dager, og har du medlemskap hos oss får du 10% rabatt! Les mer og meld deg på her.

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page