top of page

Yoga i vannelementet ♥︎

I sommermånedene har vi hatt noen kjekke SupYoga klasser på Lillevannet. Dette er en helt ny type yogaklasse vi har tilbydt på timeplanen, og en utrolig populær måte å gjøre yoga på.

Under åpen himmel.

Med stille vann under deg.

Å flyte på pusten og også på vannet.

Tilbakemeldingene har vært gode - dette er en fantatisk måte å oppleve yoga på, de dagene vi er så heldige å ha fineværet med oss. Med varme klær, og opplett trenger vi ikke så mye mer!

Vi tok oss en liten prat med Vibeke, som har blitt med på flere av SupYoga klassene våre, selv med litt vannskrekk og ingen SupYoga erfaring. Det er det som er så fint med SupYoga, og yoga generelt - alle kan være med ♥︎

Når begynte du med yoga, Vibeke?

Jeg ble kjent med yoga for 5 år siden. (har hatt noen korte og noen lengre opphold) hadde lenge lyst å prøve og jeg og ei venninne snakket om at vi skulle begynne men det "passet" liksom aldri. Så satt jeg en kveld å leste bloggen til Siri Linn Urke, der hun skrev varm om yoga på YamYoga. Bloggen het Just Do It og det tok jeg som et tegn, gikk inn på yamyoga.no og meldte meg på nybegynnerkurs helt alene!

Hadde du prøvd SupYoga før?

Jeg hadde ikke prøvd SUP yoga før, men sett Facebook event fra Trondheim yoga som tilbydde dette innendørs i svømmehall, og tenkt at det skal jeg prøve neste gang jeg er i Trondheim. Samt bilder som Yamuna Devi har lagt ut.

Hadde du noen forventninger før klassen?

Jeg liker å prøve forskjellige klasser, og var veldig gira på SUP yoga selv om jeg må innrømme at jeg også var litt skeptisk til å klare å holde meg på brett og ikke minst klare å yoge oppå.

Hva var førsteinntrykket ditt etter klassen?

Første gang med SupYoga var i et fantastisk vær, og blikkstille vann! Det var veldig gode instruksjoner før vi begynte, og når man tar med seg "mantra" "god nok som du er" så er jeg fornøyd når jeg klare å holde meg på brettet. Jeg opplevde det som enklere enn det så ut, men så hadde vi kanskje ikke de mest utfordende yogaposisjonene - eller : jeg tilpasset etter min kropp. Og ja - jeg stod på brettet og padla inn igjen!

Jeg anbefaler SUP yoga til alle. Jeg syns det er så herlig med såååå mye spennende workshops og forskjellige klasser og aktiviteter som Yamyoga tilbyr, og jeg gjentar meg selv gjerne : Yamyoga er en deilig plass å være og en deilig plass å lære at du er god nok akkurat som du er ♥︎

Vi ønsker velkommen til årets siste happening på Lillevannet - SupYoga workshop lørdag 8 september kl 11-13.

Alle uansett erfaring kan være med, les mer om dette her.

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page