top of page

Neste stopp - INDIA!

Da er det avgjort, billettene er bestilt, og sekken er halvveis pakket!

6 januar reiser jeg til India og må dermed forlate kjente og kjære Yammere i noen måneder.

Det er både spennende, skummelt og vemodig å reise vekk så lenge, jeg blir borte i hele tre måneder, og er tilbake til påske. Men jeg er også sikker på at månedene kommer til å suse avgårde, og jeg vet at alle dere her hjemme som går på klassene mine vil bli godt tatt vare på av Marit, som vikarierer for meg. Og så er jeg sikker på at jeg kommer tilbake med en masse inspirasjon og lærdom fra Yogaens Land, som jeg kan dele med dere alle!

India er jo der det hele startet - hvor yoga har blitt praktisert og undervist i flere tusen år (dog litt annen type yoga enn det vi kanskje er vant til). Det blir første gang jeg besøker dette landet, og har kjent veldig lenge at det er på tide å reise ned dit.

Jeg gleder meg utrolig mye til å oppleve kulturen, menneskene, tradisjonen og maten. Jeg er forberedt (så godt som jeg kan bli) på kultursjokk - ekstrem rikdom og fattigdom, spennende og kanskje vanskelige dager, masse mennesker overalt, opplevelser litt utenom det vanlige, og masse, masse yoga!

Jeg skal selvfølgelig holde dere litt oppdatert her hjemme, så mye jeg kan.

Jeg er utrolig takknemlig og glad for at det er i det hele tatt mulig for meg å gjøre dette, det har tatt mye planlegging, tid og penger for å få til, og jeg har måttet ofre litt for å få alt til å gå opp. Men jeg tenker at det er verdt det når jeg endelig sitter der, på flyet, med sommerfugler i magen :) Og det å ha en jobb som i det hele tatt gjør det mulig å være borte så lenge, er ikke å ta for gitt! Så tusen takk til Marit og hele YamYoga-teamet som gleder seg på mine vegne <3

Å gjøre det man sitter å drømmer om, er ikke alltid like enkelt, og betyr ofte at man må ut av komfortsonen og gå litt utenom det som er "vanlig" - det som "alle andre" gjør. Heldigvis har jeg allerede litt erfaring med dette helt siden jeg begynte å endre A4 livet mitt i 2015, og igjennom yogaen har jeg lært meg at det viktigste jeg kan gjøre er å lytte til den lille stemmen innenfra, som noen ganger hvisker, og noen ganger roper.

Så er det jo også ut av komfortsonen at man opplever de de helt utroligste ting, og møter nye fantastiske mennesker!

Sadus (hellige menn) i India

Taj Mahal

Reiseplanen min i India kan du lese under, men som jeg allerede har forstått skal jeg ikke si noe med sikkerhet, da India er et land der planene fort endres og man må forvente at ting ikke alltid går helt etter planen :)

  • 7 - 31 januar - bo på Sivananda Yoga Ashram i Madurai, sør i India. Et ashram kan kanskje sammenlignes med et kloster, for å gi deg et bedre bilde av hvordan det er. Her blir det masse yoga, meditasjon og chanting (synging) hver dag, forelesninger, strenge regler for å gå inn/ut, regler for leggetid og når du skal stå opp. Opp kl 05.20 hver morgen, og i seng kl 22! En fin anledning til å dykke dypere i egenpraksisen.

  • 1 - 12 februar - Ferie og tid for å oppleve India! Reiser til New Dehli, og så by for by nedover til Goa igjennom et reisebyrå. (New Dehli - Agra - Jaipur - Tordi Sagar - Pushkar - Udaipur - Mumbai - Goa)

  • 12 - 18 februar - tid til å slappe av og oppleve Goa og møte kjentfolk.

  • 18 februar - 18 mars - Yoga Teacher Training i Goa sammen med mine flinke lærere Yamuna Devi og Tobie. Her skal jeg undervise og assistere, og selvfølgelig lære masse.

Vakre Ashiyana, i Goa.

Jeg reiser alene, noe jeg er ganske vant til, men skal også møte noen kjente der nede, på deler av turen :)

Går du med en drøm om å besøke India?

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page