top of page

Pusterom i julestria

Desember er like rundt hjørnet, og kanskje er du allerede godt i gang med å planlegge julen og alt som hører med. Vi går inn i det som er en hektisk førjulstid for mange, med krav, forventninger, fristelser, og ekstra mange punkter på gjøre-listen.

Mellom alt som skal gjøres, fikses, kjøpes og lages, er det lett å glemme hva julen egentlig handler om. Omsorg og medmenneskelighet, kjærlighet, det å glede noen andre... Det er en tid for å trekke litt tilbake, med kjente og kjære, tenne lys og skape varme, midt i det mørkeste mørke, og kaldeste kalde.

Vi holder åpent i hele førjulstiden og hele julen, for å gi deg et lite pusterom, og tid til å bare være. Timeplanen går frem til uke 51, og så blir det deilige totimers-klasser i romjulen.

Det er når vi ikke har tid - at vi trenger yoga mest. Når vi står midt opp i det hele: hverdagen, menneskene, gjørelisten og tidsklemma. Når du blir dratt i alle retninger og føler at du ikke strekker til. Yoga gir oss teknikker vi kan bruke igjennom de utfordrende dagene. Igjennom pusten og kroppen og posisjonene kan vi hente oss inn igjen. Igjen og igjen. Huske at vi allerede er bra nok. At vi allerede gjør nok. Og at i det lange løp er de tingene vi henger oss opp i kanskje ikke så viktig.

Julen er tid for omsorg og medmenneskelighet, men dersom du ikke regner deg selv med i dette - mangler du en viktig del.

Venneuker på YamYoga - uke 48-51!

I tråd med julens ånd, ønsker vi å dele yogagleden, og du kan derfor ta med deg en venn gratis på klassene våre i uke 48-51!

Slik gjør du det:

Meld deg på klassen i kalenderen. Send så en epost til karina@yamyoga.no med klassenavn og dato, samt navnet på vennen du vil invitere med. Du kan ta med en venn om gangen på så mange klasser du vil i denne perioden.

*Forutsetter ledig plass på klassen. Hvis klassen er fullbooket vil du få beskjed 2 timer i forveien om vennen din også har plass eller ikke.

JuleYin med Stine - 22. desember kl. 17.30-19.30

Vi har satt opp en klasse utenom timeplanen, for å gi deg en siste mulighet til å roe ned og koble av, like før julen setter inn. Stine hjelper oss å lande gjennom en stressfrigjørende klasse med Yin & meditasjon, siste fredagen før jul. Vi går inn i stillinger som frigjør dyperesittende spenninger og samtidig virker styrkende på skjelett og muskler. Vi har ekstra fokus på vinterens element som er vann, her blir fokus å roe helt ned og koble av fra tanker og julestress. Klassen avsluttes med en veiledet meditasjon. Etterpå har vi litt førjulskos med te og snacks. Pris: Med medlemskap/1 klipp / 150,- Full pris / 300,-

Kjøpes her.

Yoga Mala - 108 solhilsner, lørdag 30. desember

Vi går 2018 i møte med Yoga Mala, en kraftfull og rensende klasse som hjelper deg å gi slipp på det du ikke trenger lenger, og sette noen gode intensjoner for det nye året. Yoga Mala blir gjort over hele verden og er en minneverdig markering av overgangen til et nytt år.

Vi gjør 108 solhilsner, men deler de opp i flere deler og tar pauser underveis. Alle kan være med! Vi tilpasser og modifiserer posisjonene- og avslutter med myke, restorative posisjoner.

Tro på deg selv og gjør ditt beste- en asana om gangen ♥︎ Dette er en helt fantastisk måte å avslutte året, og gå inn i det nye.

Når du har fullført dine 108 solhilsner vil du kanskje; ♥︎ føle deg sterkere, smidigere, mer tilstede i kropp og sinn, fokusert, utholdende, balansert og levende ♥︎ sette enda mer pris på hva du faktisk er istand til å klare, - kanskje er det mer enn du trodde? ♥︎ føle takknemlighet for den felles innsatsen - og energien vi har skapt sammen.

Klassen varer fra kl. 12-16, og kan kjøpes her. Pris kr 400,-.

Ikke glem å gjøre plass - også i adventstida - for det jula egentlig handler om; omsorg og medmenneskelig, kjærlighet, det å glede noen andre. Gjør plass for det du setter aller høyest, det du verdsetter mest, det du elsker over alt annet. Uansett hva eller hvem det er, eller på hvilken måte ♥

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page