top of page

En jubileumsfest over all forventning!

Lørdag 21 oktober hadde vi åpent hus her på YamYoga, og feiret 5års jubileum med donasjonsklasser, bakgårdsfest, tilbud og masse kaker!

Glade og litt spente, åpnet vi dørene kl 09.00 til dagens første klasse, og sto klar til å ta imot yammerne våre i den koselige bakgården vi hadde laget til, med servering av suppe og deilig YamYoga-te.

Klassene fylte seg raskt opp, med både nye og kjente yammere, og i bakgården strømmet det på med store og små som ville være med å feire!

Alle kakene som ble servert var donert fra snille yammere! ♥

Alle lærerene våre stilte også opp, og ga av tiden sin. Klassene pågikk fra morgen til kveld, og med smakebiter fra timeplanen som MYK, FLYT, FAMILIEYOGA, ASHTANGA og MEDIYOGA var det noe for alle og enhver.

Noen yammere tok med hele familien, slik at både mor og far og barn fikk prøve yoga, på hver sin klasse, mens resten slappet av i bakgården.

God stemning!

To glade og takknemlige yogis :)

En lang dag ble avsluttet kl. 19.00, etter siste klasse, og vi kan med glede fortelle at vi klarte å samle inn kr. 11 000 (!) til organisasjonene vi hadde bestemt oss for å donere til:

- Kirkens Bymisjon

- Den norske Kreftforening

- Leger uten grenser

Vi sitter igjen med stor takknemlighet, og er helt overveldet over all støtten dere gir og har gitt i over 5 år.

Med glede og full av inspirasjon gleder vi oss til å fortsette å dele yoga fra hjerte til hjerte og skape et pusterom i hverdagen, i mange år fremover ♥

Tusen takk for ei fantastisk fin feiring, i ekte Yamyoga-stil ♥

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page