top of page

Yoga, filosofi og skriving med Stine, 27. & 28. oktober

Opplever du av og til at fokuset ditt dreier seg mot det negative?

I hverdagen, i livet, hos andre og deg selv? 27. & 28. oktober holder Stine et kurs i yoga, yogafilosofi og skriving hos oss. Gjennom yoga, meditasjon og skriving basert på yogisk filosofi, reflekterer vi over hvordan vi kan snu fokuset, ha en positiv holdning i hverdagen og integrere yoga i livet.

Akkurat som yoga og meditasjon så er skriving en god måte å frigjøre tanker og følelser som vi har holdt inne. Å skrive ord, tanker og betraktninger etter hvert som de kommer, uten å tenke at noen nødvendigvis skal lese det, gir en frihet i tankeprosessene som bringer mer klarhet.

I skriveprosessen blir vi bevisst det vi har skjøvet bort og kan dermed bli mer klar over hvordan vi kan ta bedre valg i livet, vi lar ikke lenger det ubevisste styre oss i feil retning. Når følelser og tankemønster er undertrykket kan det styre oss i en negativ retning i livet, når vi blir mer klar over disse mønstrene er det enklere å ta bedre valg.

I skyggesider/det undertrykte ligger også styrker og egenskaper som vi kan ha god nytte av, og når vi henter opp følelser så vil også mer styrke og ofte mer kreativitet og handlingskraft komme frem.

Gjennom skriving kan vi se hvor vi blir styrt i negativ retning i livet og hvor vi vanligvis tar bedre valg for oss selv, gjennom denne bevisstgjøringen kan vi oftere velge den positive retningen for oss selv.

Har vi f.eks sår fra tildligere opplevelser i livet, så kan vi være redd for å gjøre ting i livet som vil trigge disse sårene. Ved å være med følelser og tanker ufarliggjør vi disse sårene og det blir lettere å ta steg som kan være ut av komfortsonen vår.

Hver dag starter med yoga og fokus på kjernemuskulatur og terapeutiske øvelser for styrking av holdningsmuskulatur. Etter yogaen går vi inn i meditasjon, skriving og tekster som kan inspirere oss til videre fordypning i skriveprosessen.

Du blir veiledet i skriveprosessen gjennom spørsmål og teknikker som bringer deg videre innover når du skriver.

Program:

Fredag 27. oktober kl. 1730 – 1930 "Verdsettelse"

Program: Styrkende og energigivende yoga med fokus på kjernemuskulatur og bandhas, samt terapeutiske øvelser for holdningsmuskulatur. Vi legger merke til hvordan vi kan snu tankene fra kritikk til verdsettelse. Bli bevisst valget vi har gjennom meditasjon og skriveprosesser.

Lørdag 28. oktober kl. 1200- 1400 "Hvordan skape endringer, integrere yoga i livet"

Program: Styrkende og energigivende yoga med fokus på kjernemuskulatur og bandhas, samt terapeutiske øvelser for holdningsmuskulatur. Gjennom meditasjon, filosofi og skriving kartlegger vi hvordan vi kan integrere mer av kjerneverdiene våre i hverdagen.

Disse workshopene er en indre prosess, vi har på slutten av dagene “diskusjoner” hvor vi deler hva vi opplever gjennom yoga. Du deler kun det du ønsker og er også velkommen til bare å lytte.

*Ta med en bok til å skrive i (eller du kan kjøpe en hos oss).

Påmelding her. Kun en dag 400,- // Begge dager 650,-

Husk rabatten din om du har medlemskap hos oss!​ :)

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page