top of page

YamYoga SENIOR - eget kurs for den godt voksne!

Yoga er for absolutt alle! Vi er kjempe glade for å kunne tilby et eget kurs for seniorer på YamYoga, som starter torsdag 21 september :)

Dette er et kurs i dynamisk yoga som er tilpasset den godt voksne kroppens behov.

Med utgangspunkt i den dype, jevne pusten gjør vi posisjoner og små flytsekvenser som styrker muskel og skjelett, bedrer balansen. Vi gjør avspenningsøvelser som virker mykgjørende på kropp og sinn og øver konsentrasjon og fokus gjennom meditasjon. Vi repeterer mye slik at det blir enklere å huske sekvensene og du kan vedlikeholde praksisen din hjemme.

Bevegelse er viktig for å vedlikeholde kroppen. Når vi blir eldre blir vi gjerne mer oppmerksomme på begrensningene alderdommen kan gi, i form av stivhet i muskler og ledd, et skjørere skjelett, dårligere balanse og fordøyelse. Kanskje opplever vi at både pusten og sinnet oppleves tyngre. Kroppen har imidlertid en utrolig evne til å reparere og gjenoppbygge seg selv - og yoga er en fantastisk praksis for nettopp dette. Allerede kort tid etter at du har startet med yoga, vil du merke at du blir sterkere, smidigere, sover bedre, får mer energi og kanskje også at du får en mer positiv holdning til livet - og alt dette vedlikeholdes med en jevn yogapraksis!!!

Tror du yoga kun er for myke, unge kropper, tar du feil! Kroppen trenger bevegelse for å vedlikeholde helsen, og igjennom yoga får du i tillegg tid til å puste og skape ro i kroppen, og sosialt samvær med andre på din alder.

I NRK sin repotasje om Senior Yoga i Drammen, sier en av deltakerene følgende:

– "Når jeg kommer hit kan jeg overgi meg. Det er derfor jeg ikke vil gå på aerobic. Det er alt for mye lyd og hopp og sprett. Her blir jeg bare fokusert på det jeg skal gjøre."

Og:

– "Jeg sluttet å jobbe da jeg var 65 og hadde hatt en aktiv jobb som sykepleier. Jeg trengte å bevege meg for å vedlikeholde kroppen."

Les hele reportasjen her.

Kurset går hver torsdag kl. 13.00, med oppstart 21 sept.

Les mer om kurset her, og meld deg på via bookingsiden vår her! :)

Pris kr. 1.950,- (honnørrabatt 15%. Ta kontakt med karina@yamyoga.no for rabattkode)

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page