top of page

YamYogas boktips - Bringing Yoga to Life

Endelig er sommeren her, og forhåpentligvis har du litt roligere dager i vente, uansett om du skal være hjemme eller ut og reise.

Tenker du å kombinere de rolige dagene med en god bok i fanget, anbefaler vi deg å komme innom oss og ta en titt på bøkene vi har i vår lille YamYoga Shop:) Vi er her igjennom hele sommeren (15 minutter før og etter klassene), og her kan du bla litt i sidene mens du kikker på bøkene, og snakke med oss om hva vi anbefaler. Vi har mange fantastiske yogabøker som inneholder alt fra teknikker og posisjoner til mer filosofi og historie.

Ut uke 29 har vi også -25% rabatt på alle bøkene våre!

Favoritten vår akkurat nå er boka "Bringing Yoga to Life" av Donna Fahri.

Denne boka kommer i pocket form og er lett å ha med seg på reise. Den er skrevet av den fantastiske yogalæreren Donna Fahri (på engelsk) og tar for seg yoga forbi matta. Hun snakker ikke om yogateknikker eller asanas, men hva yoga kan bety ut i det virkelige livet, og hvordan du kan ta med deg yoga i hverdagen (og i posisjonene du gjør).

For hva er egentlig yoga? Det er dette Donna Fahri skriver om, med mange historier fra virkeligheten. Hun deler av seg selv og sine personlige opplevelser igjennom mange år med yoga, og møtene hun har hatt med andre yogier som har deltatt på klassene og workshopene hennes. Hun gjenforteller også samtaler hun har hatt med andre om hvordan livet endres av yoga, og hva dette innebærer. Hun er ærlig og beskriver hvordan det kan være møte seg selv igjennom yoga, og utfordringene som dette også innebærer.

For noen dager er enklere enn andre, livene våre går igjennom ulike faser og noen ganger faller ting sammen. I tillegg har vi daglige utfordringer, uvaner og distraksjoner, og ikke minst kan vi oppleve sykdom, som det ikke alltid er like lett å navigere seg igjennom. Ikke minst er vi som regel er farget av våre egne tankemønstre, og ikke ser ting helt som de er, og heller ikke oss selv som vi virkelig er.

Og det er nettopp her at yoga kan hjelpe deg. I tillegg til en god dose humor og selv-aksept.

I gjennom 20 kapitler, går hun dypere inn i det som er essensen av de historiske tekstene om yoga. Hun forklarer mange av de ulike yogiske begrepene, på en forståelig måte, og beskriver hvordan du kan ta med deg yoga inn i alle deler av livet ditt og i relasjonene med andre mennesker.

"Bringing Yoga to Life" gir både praktisk og personlig innsikt i hva yoga er, og er en fantastisk bok du vil få mye utbytte av - uansett om du er ny innen yoga eller har holdt på med denne praksisen lenge.

Boka er full av visdom, noe som gjør at du kan lese den om og om igjen.

"Bringing Yoga to Life" får du til kun kr. 186,75 (ordinær pris 249).

Velkommen inn til oss, og god sommer!

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page