top of page

Verdens YogaDag 21 juni - Gratis yogaklasse for alle, i bysentrum!

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og gleder oss til å også i år holde en gratis yogaklasse for alle i midten av bysentrum onsdag 21 juni kl. 18.00 - 19.30!

Dette gjør vi for å feire Verdens YogaDag - en dag som markeres internasjonalt i alle store byer! Dagen markeres for å formidle og fremme kunnskap om de fysiske og psykiske fordelene ved en jevn yogapraksis, binde mennesker sammen på tvers av kultur og landegrenser, øke forståelsen for at vi er ett med hverandre og naturen, spre harmoni, medmenneskelighet og fred i verden.

Klassen holdes på Mellomrommet ved KUBE, midt i Ålesund Sentrum. Her vil vi skape en god atmosfære med tilstedeværelse og stillhet, i et livlig sentrum med trafikk og mennesker rundt. Yoga handler nettopp om å lære seg dette - det er umulig å alltid ha det fredelig og stille rundt seg, men fullstendig mulig å skape fred og ro innvendig - selv om det kanskje er hektisk og uro rundt deg der du er.

Vi vil fylle mellomrommet med yoga, bevegelse, glede og kjærlighet, og alle er velkommen - enten du er ny eller erfaren innen yoga ♥

Klassen varer fra 18.00 - 19.30 og vil være en god miks av rolig og dynamisk yoga - som passer for alle. Mellomrommet finner du mellom kunstmuseet Kube og Jugendstilsenteret.

Verdens YogaDag ble startet i 2015, og feires hvert år den 21 juni. Dagen markeres i hele verden, og i i New York tjukkeste bysentrum samles mellom 10 og 15.000 mennesker for å gjøre yoga på Times Square! Vi har latt oss inspirere, og lager derfor vår mikro-versjon av dette i Mellomrommet.

Det er et utrolig syn å se så mange tusen samlet og gjøre yoga sammen, og i år vil Uwe fra YamYoga være i Times Square på denne dagen, og representere oss. Vi vil sende live fra New York på Facebook, i tillegg til Mellomrommet!

“Yoga unites us with the Universal flow and connects us with our own personal rhythms. The discipline of yoga enhances our ability to respond to subtle cues that promote wellness. Peace becomes the natural environment of our relationships and our world.”

- Douglass Stewart, med-grunnlegger av Solstice in Times Square: Mind Over Madness Yoga

Litt praktisk info:

  • Ta gjerne med yogamatte hvis du har.

  • Møt opp ca 10 minutter før klassen starter.

  • Klassen er gratis, men vi oppfordrer til donasjon etter ønske og evne til Leger Uten Grenser.

  • Påmelding er ikke nødvendig, men fortell oss gjerne at du kommer ved å klikke Book Now på klassen " VI FYLLER MELLOMROMMET- Gratis klasse i sentrum!" i kalenderen vår.

Under kan du se video av Bypatrioten fra yogaklassen i fjor :)

Bli med å feire sommeren og livet, fellesskap og fred med en mykgjørende og gledesfylt yoga sammen med oss!

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page