top of page

Yam med oss i hele sommer!

Endelig er det juni, og sommeren har startet. Fra og med denne uken er vi i gang med sommer-timeplanen på YamYoga, og denne vil gå fremover tom uke 33.

Timeplanen inneholder varierte klasser, og vi er kjempe glade for å kunne tilby yoga igjennom hele sommeren til alle våre kjære yammere!

Vi ønsker å feire starten på sommeren med noen gode tilbud, og tilbyr derfor:

SOMMERUKE - UBEGRENSET TILGANG TIL ALLE KLASSER I ÉN UKE, for kun kr 350,-

Vi vil gjøre det så enkelt som mulig for deg som har litt bedre tid på sommeren og ønsker å komme i gang med yogapraksisen. Sommeren betyr som regel flere fridager, mange har det litt mindre hektisk i forhold til jobb/skole, ting går i et litt roligere tempo - en fin anledning til å prøve ut yoga eller komme skikkelig i gang igjen.

Igjennom hele sommeren (tom uke 33) tilbyr vi derfor pakken "sommeruke", hvor du kan gå på så mange klasser du vil i èn uke, for kun kr. 350! Kanskje er du tilreisende, og skal være en uke eller to i Ålesund? Eller kjenner du noen som er på besøk, eller nettopp har flyttet tilbake, familie eller venner, som har et ønske om å prøve litt yoga?

Spre budskapet og yogagleden, dette er et super tilbud hvor du får mye yoga for pengene!

Pakken kjøper du via bookingsystemet vårt, husk å lage deg en profil om du ikke allerede har dette. Uken starter den dagen du kjøper pakken, og varer i 7 dager. Du kan kjøpe denne pakken så mange ganger du vil igjennom hele sommersemesteret!

For å se hvilke klasser som kan passe for deg, kan du ta en titt på timeplanen her og klassebeskrivelsene her.

Både nye og erfarne yammere blir tatt vare på av lærerne våre, og vi anbefaler klassene MYK og SOMMERFLYT til deg som er helt ny til yoga. Husk at det er ingenting som er om å gjøre i yoga, du gjør det du kan - og det er mer enn bra nok!

Ashtanga Ledet og YamYoga STYRKE er klasser du kan gå på, dersom du har litt kjennskap til yoga fra før av.

Har du årsmedlemskap hos oss, har du allerede full tilgang til alle klassene! Kom og nyt sommeren med oss! ♥

UTEKLASSER I FINEVÆRET

Skulle vi være så heldige å bli skjenket strålende sommervær -planlegger vi også uteklasser! Vi vil gi beskjed på forhånd, og har funnet en fin lokasjon i Spjelkavika med gåavstand fra YamYoga, nær Tufteparken ved Lillevannet. Mer info kommer. Meld deg inn i Facebook-gruppen vår her, ("YamYoga uteklasser - sommeren 2017") for å holde deg helt oppdatert.

TILBUD I YAMYOGA SHOPEN - 25% rabatt på alle topper fra R&R!

Vi starter også sommeren med et tilbud i YamYoga Shopen vår. I hele uke 23 og 24 gir vi 25% rabatt på alle topper fra Run&Relax, inkludert SportsBHer! Kom innom den koselige butikken vår enten før eller etter klassen :)

Run&Relax er et norsk klesmerke startet av yogien Vibeke Klemetsen. Klærne er myke og behagelige å ha på seg, og helt super å bruke under yogapraksisen.

God sommer fra alle oss på YamYoga! ♥

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page