top of page

YamYoga JuleShop - nyheter og julegavetips ♥

Julestemningen begynner å spre seg over hele landet, også i vår lille YamYoga Shop!

Her finner du nå mange gode pakketilbud og julegavetips, og du kan du handle i en rolig atmosfære med stemningsfull musikk og en deilig kopp Pukka- eller Yogi-te.

Vi holder åpent i butikken hver dag mellom klokken 09.00 og 15.00 (mandag til fredag) og 15 minutter før og etter klassene. i tillegg holder vi åpent lørdag 17. desember fra klokken 11.30 - 15.00 (etter JuleMYK-klassen). Kom gjerne innom og si hei, nyt en kopp te, og ta en titt på utvalget vårt :)

Yogamatte og Yogabag - i ulike farger og størrelser, kr. 525,- / kr. 1050,- / kr. 1300,-

Blokk, belte og øyepute (valgfri farge) - totalt kr. 400,-

Røkelse, holder, og valgfri YogiTe - totalt kr. 95,-

4 valgfri kort - totalt kr. 50,-

Kjøp årskalender (kr. 249,-) og få med 2 kort gratis!

Alle varene er nøye utvalgt av oss. I tillegg til yogautstyr og masse tilbehør, kan du også finne myke, deilige klær fra Run&Relax - i vinterens farger ♥

Og kjenner du noen som er ny innen Yoga, eller noen som ønsker å fordype seg i praksisen sin, har vi også mange fine yogabøker som passer fint under juletreet.

Vi har også skrevet bokanmeldelser for to av bøkene vi selger, les om boken "Yoga for Dummies" her og om boken "Som å komme hjem - 108 leksjoner i mindfulness" her.

Sist, men ikke minst har vi nå også fått inn "anti-skli" håndklær - i fargene lilla og oransje. Disse bruker du over matten din dersom du føler at du "sklir" og mister grepet. Smart julegave, til kun kr. 395,-

Velkommen inn til oss! ♥

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page