top of page

Mysore klasser - opplev meditasjon i bevegelse

Dersom du har praktisert litt Ashtanga Yoga, har du kanskje hørt om det vi kaller Mysore klasser.

I Ashtanga Yoga praktiserer du en fast serie med posisjoner, og når du har blitt litt kjent med denne første serien, kan du begynne på Mysore klasser, også kalt "uledet" klasser.

I disse klassene flyter du på egen pust, i egen rytme, og gjør så mye av første serien som du husker. Du flyter i din egen praksis. Læreren er tilstede i rommet, og hjelper og guider deg videre i serien når du trenger det.

Her får du virkelig oppleve det vi kaller meditasjon i bevegelse. Det er noe magisk ved å lytte og bevege seg sammen med pusten, og flyte med rytmen i egen kropp. Her får hver og en lære og få oppfølging fra akkurat der du er - og du trenger ikke å kunne så mye fra før!

Nybegynnere og erfarne yogis side om side ♥

Dersom du synes det virker litt skummelt å komme på en Mysore klasse, anbefaler vi at du prøver Intro-klassen som vi holder lørdag 19. november. I denne Introen vil Hildegunn introdusere oss for Mysorestil, og forklare mer om hvorfor dette er den beste måten å praktisere Yoga! Vi får prøve, så blir det kanskje litt lettere å melde seg på en Mysore klasse etterpå.

Det er ingen krav om at du må kunne hele første serien utenat. Så lenge du har litt kjennskap med Ashtanga og enten har gått nybegynnerkurs eller på ledet klasser, så kan du fint prøve Mysore.

Opplev magien i rommet som oppstår når alle er i sin egen praksis og pust. Den tradisjonelle måten å praktisere Ashtanga Yoga på som det læres ut i Mysore, India.

"Mysore Style... it's not for everyone but it is for anyone. I love how you'll find all levels, from absolute beginners to advanced practitioners, all doing their practice together, creating an atmosphere of both intensity and playfulness.

There is a meditative introspection and yet a group connection.

For all ages, beyond race and gender, shapes and sizes, beyond certificates and prizes."

- Mark Robberds

Koster kun et drop-in-klipp/inngår i YamYoga Medlemsskap ♥ Påmelding her.

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page