top of page

Familieyoga i november - kvalitetstid med barna

Vi elsker å leke på YamYoga - og aller best er det når hele familien kan være med.

I tillegg til at vi har FamilieYoga-kurs denne høsten, blir det nå i Sweet November to ekstra muligheter til å leke og gjøre sammen – for hele familien.

Det fine med Yoga er at det foregår på en arena fri for konkurranse - der vi er bra nok akkurat som vi er - en perfekt arena for lek og omsorg.

FamilieYoga - med Maria lørdag 12/11 kl. 10 - 11.30

En morsom og leken yogaklasse for store og små. Vi leker sammen på barnas premisser og gjør øvelser som styrker, mykgjør og balanserer både kropp og sinn. Vi gir hverandre 90 minutt med omsorg, oppmerksomhet og glede. Yoga gir glade barn og voksne – med en positiv holdning til livet og hverandre ♥

Klassen passer fint for barn ca 5-11 år med voksne (foreldre, besteforeldre, tante/onkel, venner) og koster bare 1 drop-in-klipp pr. voksen m/ 1 barn. Book deg inn på klassen her.

FamilieYoga Spesial - Groovykids Yoga med GroovyGreville torsdag 17/11 k. 17.00 - 18.15 I neste uke kommer Greville Henwood på besøk. Han er selve grunnleggeren av Groovykids Yoga - det opplegget som vi på YamYoga har utviklet vår barneyoga ut fra. Greville er en glad, kunnskapsrik og engasjerende lærer som holder lekne, trygge og inkluderende yogaklasser for store og små.

Torsdag 17/11 går klassen som er for barn i alle aldre, og som passer fint for barn ca. 4-11 år med større søsken og voksne (foreldre, besteforeldre, tante/onkel eller venner). Pris kr. 300,- for 1 liten og 1 stor. Book deg inn på klassen her.

Her er noen blinkskudd fra sist Greville var på besøk på YamYoga i forbindelse med Groovykids Teacher Training.

I April 2017 blir det igjen mulig å ta denne utdanningen på YamYoga, denne gangen både nivå 1 og 2. Vi gleder oss!

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page