top of page

Sweet November - Vi introduserer YamYoga Morgenfugl!

Vi kan nå med glede fortelle at du kan praktisere Yoga hos oss før jobb! I forbindelse med Sweet November introduserer vi en ny klasse på timeplanen – YamYoga Morgenfugl ♥

Denne morgenklassen finner du på kalenderen vår fra mandag 7. november – og vil vare i 4 uker fremover ♥ Vi setter opp klassen etter ønsker fra dere, og håper mange bruker denne muligheten til en morgenpraksis før jobb/skole eller ulike ærender.

Klassen vil vare i én time, fra kl. 06.45 – 07.45. Rull deg ut av senga og inn til oss på yogamatten din, så sørger vi for at du kvikner til, med deilige yogaposisjoner. Vi starter klassen i ro og mak, og tar oss tid til å vekke kropp og sinns til liv.

Vi puster dypt og fyller systemet med livgivende oksygen mens vi gjør myke oppvarmingsøvelser. Vi hilser så dagen god morgen med solhilsner, går videre inn i ulike yoga-posisjoner og til sist avslutter vi med rolig avspenning.

Etter klassen er du frisk og klar til å møte dagen opplagt og i balanse. En deilig måte å starte mandagen og uken din på ♥ Klassen passer for alle :)

Det er helt fantastisk å starte dagen med Yoga. Fordelene kan du dra nytte av videre utover dagen og uken, og kanskje vil du merke at du møter og opplever dagen på en annen måte enn du ellers ville gjort. Ofte blir vi mer oppmerksom, rolig og tålmodig ved å starte dagen med litt Yoga og Meditasjon. Les mer om fordelene ved en morgenpraksis her.

Unn deg selv en god start på dagen og uka!

Klassen koster kr 150,- pr. gang. Pakkepris – alle 4 mandager: kr. 500,- (klassen inngår i Årsmedlemskap)

Kjøp Morgenfugl-klipp her!

*Vi tester dette tilbudet 4 mandager i November. Om interessen er stor nok, fortsetter vi med Morgenfugl-klassene og kanskje kan vi sette opp flere i uka etter hvert :)

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page