top of page

YamYoga MYK - Et lite pusterom

Ofte ender vi opp med å bruke kroppen kun som et redskap. Vi skal hit og vi skal dit, og kroppen tar oss med. Vi glemmer ofte at kroppen er mer enn et transportmiddel, og vi kan glemme å kjenne etter...

Dersom man ikke lytter til signalene kroppen gir, kan den ende opp med å måtte skrike ut, i form av utmattelse eller sykdommer, for at vi endelig skal forstå at vi må ta hensyn. Denne kroppen du er i, skal du jo ha hele livet …

Yoga er en fin måte å komme i kontakt med kroppen på, og gi deg selv et lite pusterom. Og er du sliten, utmattet og trenger en pust i bakken er kanskje ‘YamYoga MYK’ veien å gå. Dette er en myk yogaklasse hvor vi tar oss ekstra god tid til avspenning og hvile. Vi beveger oss mykt og oppmerksomt igjennom posisjoner, og når vi er i posisjonene tar vi oss tid til å bli her en stund, gi slipp både på muskulaturen og sinnet, og la tiden og tyngdekraften ta oss gradvis dypere. Driver du med andre yoga-typer, eller trener i fritiden, kan YamYoga MYK være en fin motsats. Å variere litt er godt for både kroppen og hodet, og YamYoga MYK kan være med på å løse opp ulike «vondter» og stive ledd.

Som nevnt i forrige innlegg kan vi gledelig fortelle at vi nå har satt opp enda en MYK-klasse, etter stor forespørsel. I tillegg til mandagskveld kl. 20.30 og onsdagsmorgen kl. 11, har vi nå satt opp en kveldstime hver onsdag kl. 20.30. Starter onsdag 14 september <3

MYK-klassen er tilgjengelig for alle, også de som er gravide og de som er ny til yoga. Dette er nok en av grunnene til at klassen er høyt etterspurt. Som i alle yogaklasser er vi omsorgsfulle med kroppen vår, lytter, og gjør det vi kan. Og det er mer enn bra nok <3

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page