top of page

En konkurransefri arena for barn og ungdom

Så er høsten godt igang. Tilbake til hverdagen, jobb, trening, kjappe middager, Facebook, Insta, møter, kjøring hit og dit.... Også barna og ungdommene våre har vendt tilbake til skolepulten, treninger, plikter hjemme, bursdager, Snapchat, PokemonGo... og forhåpentligvis en og annen anledning til bare å henge sammen...

Vi er altså på ganske mange arenaer, både fysiske og "virale", i løpet av dagen, og de aller, aller fleste bærer preg av konkurranse i en eller annen form. Raskere, sterkere, bedre, smartere, flest likes, delinger, kommentarer, høyest level...

«Konkurranser og fremvisninger kan motivere eller presse de fleste til å yte mer, men det kan jo også være at det hadde vært fint å slippe innimellom. Det gjør jo ikke noe om man bare er i opplevelsen, og ikke nødvendigvis blir så mye flinkere.»

Vi trenger arenaer fri for konkurranse - der vi bare kan være med oss selv og med hverandre - slik som vi er!

Yoga er en aktivitet som skiller seg fra mange andre aktiviteter for barn og unge. I yoga handler det ikke om å bli best, å prestere, hvordan det ser ut, at man skal vinne et eller annet eller ha en oppvisning eller forestilling ved semesterslutt​.​

Yoga tilbyr altså en sånn arena - og på YamYoga - kan barn, ungdom og voksne komme og; - bare være! - Kjenne at vi er bra nok som vi er! - lære at det er hva vi føler og tenker om oss selv som er det viktigste!

​Det ​handler ikke om hvordan det ser ut på utsida, men hvordan det kjennes inni - akkurat nå!

​Vi har holdt på med Yoga for barn og ungdom en stund nå, og det blir mer og mer tydelig for oss - hvor stort behov også de har for hvile og pusterom.

Når jeg spør barn om, og eventuelt hva de liker med yoga - sier omtrent samtlige at det de liker best er​ at vi leker, har det gøy, står på hendene og​ at det ikke er konkurranse. Ungdommene sier at det er så godt å komme til et sted der det er helt ok at de bare slapper av. Ei​ 10-klasse-​jente på YamYoga UNG i vår, fortalte at "på yoga er det eneste stedet jeg klarer å koble ut".

I det hektiske småbarns-livet er tid sammen dyrebar. Dette har vi tatt hensyn til - istedenfor at de små blir kjørt til en aktivitet og de voksne sitter og ser på, har vi kurs for barn og voksne sammen <3

De litt større barna har YES - yoga rett etter skoletid - og før middag <3

Kursene våre for barn og ungdom starter denne uka - og alle som vil kan komme og prøve GRATIS.

Info og påmelding:

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page