top of page

Yoga, lek, latter og teambuilding

For en liten stund siden fikk vi i oppdrag å undervise yoga for en gjeng med herlige unge jenter på blåtur. Det skulle være en overraskelse og de visste ikke hva de gikk til da de kom inn døren på YamYoga. Målet var å ha det gøy, få inspirasjon, prøve noe nytt, ha det litt moro sammen, og styrke samholdet.

Vi sydde sammen et opplegg på 1,5 timer, hvor jentene skulle gjøre ulike øvelser alene og sammen i grupper. Ingen forkunnskaper var nødvendig. Hovedfokuset var å ha det moro, og ikke ta det så alvorlig. Senke skuldrene, men også få muligheten til å være aktiv og leke litt.

Yoga er absolutt ikke noe alvorlig, og det handler ikke om å bli best på noen måte. Vi er alle bra nok akkurat som vi er.

Vi prøver å legge vekk tanker og bekymringer, være tilstede her og nå, og ha det gøy!

Klassen ble en mix av Acro-Yoga (partner-yoga) og Vinyasa Yoga (pust og bevegelser), og vi avsluttet med omsorgsfull massasje og avspenning.

Jentene fikk prøve mye som var helt nytt for dem, noe de alle tok med et smil.

Det viktigste innen Acro-Yoga er at man kommuniserer og stoler på hverandre. To egenskaper som er vel så viktig i et team, både på jobben og i fritiden.

Det var en gjeng med blide og avslappa jenter som gikk ut dørene etter klassen var ferdig.

Vi er tilgjengelige for oppdrag i forbindelse med blåturer, firmaturer, events og møter. Både her på YamYoga i Spjelkavika, og vi har mulighet til å komme til dere. Ta kontakt for et tilbud!

Vi har yogakurs for ungdom fra 12 til 17 år – starter uke 36! Les mer her.

Gratis prøvetime onsdag 7. september kl. 15.30 – 16.30.

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page