top of page

Yoga der du bor

Det er ikke alltid like lett å sette av tid til å gjøre Yoga. Hvis du i tillegg bor litt lengre unna et yogastudio, kan det bli vanskelig å prioritere yogatimen, da man i tillegg må kjøre et stykke til og fra. Ofte tar daglige plikter som jobb, familie og venner opp mesteparten av tiden, og det blir vanskelig å sette av denne «egentiden», som er så viktig.

Vi ønsker å gjøre Yoga lett tilgjengelig for alle, og har derfor inngått samarbeid med Sprek365, og har Yogaklasser både på Sprek365 Skarbøvik og på Sprek365 Giske – i tillegg til den velfylte timeplanen vår på YamYoga i Spjelkavik.

Vi er utrolig glad for å kunne tilby Yoga nærmere sentrum og øyene, og håper dette gjør at flere får gleden av Yoga. Bor du i disse områdene får du YamYoga nærmere deg og mindre kjøretid til og fra, noe som kanskje gjør det lettere å ta beina fatt og dra på en yogatime.

Tidsklemma kan ta oss alle, selv om vi kanskje kjenner til Yoga allerede og vet hvilke utrolige fordeler en jevnlig praksis har. Det er da det er viktig å minne seg selv på hva denne egentiden gjør både for deg selv og de rundt deg, og prøve å «skape» litt tid i hverdagen. Sette av et lite pusterom enten igjennom en egenpraksis, eller på en yogatime.

Her er en liten påminnelse om noen av fordelene ved en jevn yogapraksis;

Setter du av en dag i uka eller to til en yogaklasse eller til hjemmepraksis, vil både kroppen og hodet ditt takke deg.

Du trenger ikke være medlem av Sprek365 for å bli med på klassene/kursene våre, men er du allerede medlem, får du 10% rabatt!

Er du usikker på hvilket kurs som passer for deg, kom på en av våre gratis prøveklasser denne uken:

  • Gratis prøveklasse i YamYoga på 365Skarbøvik torsdag 25. august – kl. 18.00

  • Gratis prøveklasse i MediYoga i Spjelkavik torsdag 25. august kl. 18.00 og 20.30

  • Gratis prøveklasse i YamYoga, Ashtanga, Balanse og MediYoga på YamYoga i Spjelkavik lørdag 27. august – kl. 11.00

Når du først tar deg tid til Yoga og rutinen er satt, går det mye lettere. Kroppen vil ønske å bevege seg mer, puste dypere, og etter hvert tar du kanskje med deg litt av det du har lært igjennom yoga, inn i hverdagen din; i møtet på jobben, i bilen på vei til barnehagen, på gulvteppet foran senga før leggetid. Og det er da effekten av yoga-praksisen virkelig starter.

Og trenger du gode tips om hvordan man starter en hjemmepraksis - følg med på bloggen vår fremover :)

Vi gleder oss til en spennende og mykgjørende høst både i Spjelkavik, Skarbøvik og på Giske <3

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page