top of page

Avslutt året og gå inn i det nye

Begynner du å bli klar for 2019?

Overgangen til et nytt år oppleves for mange som en ny start. Med ny muligheter, og nytt håp.

Med kun noen dager igjen av året, kan det være fint å sette av tid til å reflektere litt rundt dette.

Hvordan har det siste året vært for deg? Hva har du satt pris på? Hva er du klar for å bringe videre med deg i 2019, og hva er du klar for å gi slipp på?

Tenk litt over hva du ønsker at det nye året skal bringe. Dette trenger ikke være nyttårsfortsett. Men intensjoner og klare planer kan absolutt være med på å gjøre det neste året til et fint år for deg.

Kanskje finn deg en penn og litt papir, og la pennen få gå fritt på papiret. Se hva som dukker opp når du stiller deg selv disse spørsmålene. Det er ikke noe du trenger å dele med andre, men et lite notat som du kan ha for deg selv, og kanskje se igjennom ut i juni når året er halvveis gått, for å følge litt opp.

Vi har satt opp en "Yoga Mala" klasse siste lørdagen dette året, 29. desember, kl. 12-16, hvor dette vil være fokus. Vi legger fra oss det gamle, og går inn i det nye - en fantastisk måte å avslutte året på!

Yoga Mala er en klasse hvor vi både styrker og renser kroppen - fysisk og mentalt. Tradisjonelt blir Yoga Mala praktisert ved starten på noe nytt - et nytt år, en ny årstid, sommersolverv, vintersolverv o.l.

Klassen varer i 4 timer, og inneholder 108 solhilsner, oppdelt i flere deler - med pauser underveis. Marit vil lede igjennom hele klassen, og vi tar oss god tid og viser hensyn til kroppen og tilpasser når det trengs. Du blir med så langt du klarer, og hviler når du har behov for det.

Det er mange grunner til at vi gjør akkurat 108 solhilsner - disse kan du lese mer om her. 108 er et tall med mange betydninger, både i matematikken, astrologien, ulike kulturer og religioner.

Med gode pauser går dette kjempe fint både for deg som er ny og deg som er erfaren, og klassen vil gi deg en minneverdig markering av overgangen til et nytt år. Du vil utfordre deg selv og kanskje bli overrasket over hva du kan klare.

Ha tro på deg selv - og gjør en posisjon om gangen ♥︎

Solhilsner er en helhetlig yogapraksis i seg selv, og inneholder både fremoverbøyer, bakoverbøyer, inversjoner og styrkende øvelser. Vil du vite mer om solhilsner, og de mange av fordelene dette gir - les blogginnlegget vårt her.

To eksempler på solhilsen - også kalt Surya Namaskar A:

Modifisert versjon:

Full versjon:

Ved å gjøre Yoga Mala kan du føle deg:

- sterkere, smidigere, mer tilstede i kropp og sinn, fokusert, utholdende, balansert og levende.

- sette enda mer pris på det du faktisk er i stand til å klare - kanskje er det mer enn du trodde?

- føle takknemlighet for den felles innsatsen og energien vi skal skapt sammen.

Bli med og start det nye året med en deilig rensende praksis. Ta gjerne med deg notatene dine, med noen nye intensjoner for 2019. Vi gleder oss!

Pris kr. 450,- / husk medlemsrabatt om du er årsmedlem hos oss. Kjøp deg plass her.

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page