top of page

Gjestelærere og inspirasjonskilder - Henriette Lien

Snart er vi så heldige å få besøk av Henriette Lien her på YamYoga - en av Norges mest kjente yogalærere!

Helga 16 og 17 september vil hun holde en variert og givende workshop som passer for alle nivå! En perfekt start på høsten, med påfyll og inspirasjon etter en lang sommer ♥

Det er fremdeles noen ledige plasser igjen, men vi anbefaler å være raskt ute for å sikre deg plass.

Henriette Lien har lang erfaring som profesjonell danser, skuespiller og programleder i radio og tv. Hun startet å praktisere Ashtanga yoga i 2000 og er nå sertifisert yogainstruktør og underviser i Vinyasa flow, Yin og Restortive yoga. Henriette er opptatt av forståelse av anatomien og hvilken effekt praktisering av yoga kan ha på livet ditt. Hvordan det lærer deg å håndtere stress bedre og gi deg en mer balansert opplevelse av livets påkjenninger og utfordringer.

”Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg rot i en hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner at det glipper litt. En regelmessig praksis er for meg nødvendig for å føle meg hel”

Idag jobber hun som yogalærer på heltid, og reiser rundt i Norge og holder workshops, i utlandet og har retreats, i tillegg til å undervise faste klasser når hun er i Oslo.

Yoga for meg: Yoga for meg er en nødvendighet for å være i balanse. Det handler mindre og mindre om posisjonene, men mer om en yogisk livsstil. Det påvirker alle valg jeg tar, hvordan jeg uttrykker meg, hva jeg spiser og hvordan jeg ønsker å leve.

Min yogaretning: Jeg har ingen yogaretning. Jeg er åpen og lærer av alt og alle.

Yogier jeg inspireres av:

Jeg inspireres av alle jeg møter på min vei, det trenger ikke være yogis. Heller vanlige mennesker som søker balanse i livet sitt og gjør sitt beste for seg og sine medmennesker.

Mitt yoga- eller livsmotto: Jeg har vel ikke noe konkret motto men jeg er opptatt av å være ærlig og å stå i det og den man er selv om det møter motstand. At man lever etter egne regler og ikke lar seg dytte og flytte etter hva andre ønsker og forventer.

Mine råd til både nye og erfarne yogier:

Er du ny i yoga så er rådet mitt å nyte det å være ny. Det er man bare én gang. Fra vi er små er vi så opptatt av å lære å gå, holde gaffelen selv, begynne å prate. Vi har alltid fokuset på det vi ikke kan, det som ligger foran oss. Men kunsten er å nyte der du er, enten du akkurat har startet på din vei eller er langt avgårde. Nyt tiden og nyt øyeblikket. Dette gjelder like mye de som er erfaren.

Vi gleder oss til en inspirerende helg!

Les mer om programmet her, og meld deg på via bookingsystemet vårt her.

(Er du medlem hos oss, husk at du får 10% rabatt på alle workshops)

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page