top of page

YamYoga på Fritidsmessa 22-23 april!

Lørdag og søndag denne uka kan du finne oss på Fritidsmessa på Sparebanken Møre Arena, og vi gleder oss masse til å møte alle og dele yoga - en fritidsaktivitet som passer for alle!

For yoga er faktisk for absolutt alle - barn og voksne, ungdommer og eldre. Det finnes utallige former for yoga - alt fra stillesittende meditasjon til fysisk krevende "poweryoga" /"styrkeyoga", medisinsk yoga og mer tradisjonelle system som Ashtanga yoga. Hensikten er imidlertid den samme - det handler om økt tilstedeværelse - økt evne til å kjenne etter - og være i det som er- det handler ikke om hvor vi skal.

Yoga er ikke konkurranse - i et samfunn der det meste handler om raskere, høyere, bedre, er det godt å ha en arena der vi kan møte oss selv her vi er, og med utgangspunkt i at vi ikke trenger å fikses - vi er bra nok.

Øvelsen ligger i det å møte opp - på yogamatta -møte oss selv- igjen og igjen, og med jevnlige møter kommer kjekke bieffekter i form av en sterkere, smidigere kropp og et stødigere, roligere sinn.

Yoga forandrer ikke livet - men hjelper oss å være i livene våre slik de er!

Er du nyskjerrig? Finn oss på stand nr. 28B! Ta med de du kjenner som kunne tenke seg å lære mer om hva yoga er, og de som kanskje vil prøve litt. Det blir også en fellesaktivitet med oss lørdag kl. 12:30 og søndag kl.14:30! Dette blir gøy!

I forbindelse med Fritidsmessa har vi også satt opp et unikt messetilbud, hvor du får rabatt på medlemskap hos oss!

Kjøp et fullt medlemskap (12 mnd bindingstid) og betal kun kr. 499 pr mnd de første fire månedene (ordinær pris 699). Tilbudet gjelder frem til 1. mai, og kan kjøpes på bookingsiden vår fra og med i morgen, eller på standen vår på messen :)

Gjennom et fullt medlemskap får du tilgang alle de åpne klassene våre (17+ pr uke), og i tillegg får du blant annet fortrinnsrett og 10% rabatt på events og workshops hos oss! Les mer om fordelene med et fullt medlemskap her.

Visste du forresten at når du sjekker inn på YamYoga via facebook, så er du med i trekningen av en gratis, privat yogaklasse på 45 minutter? Vi trekker en ny vinner hver måned!

På messa i år vil vi i tillegg plukke ut en vinner hver dag, både lørdag og søndag! Alt du trenger å gjøre for å være med på trekningen er å sjekke inn hos oss mens du er på messa! Ikke gå glipp av muligheten til å få deg en helt gratis, privat yogaklasse, hvor du kan velge innholdet helt selv. Alt fra thai massasje, eller myk restorativ yoga, til mer dynamisk fysisk yoga. Kanskje du vil lære mer om en spesiell posisjon, og ønsker å fordype deg i noe?

Velkommen til standen vår på Sparebanken Møre Arena, både lørdag og søndag!

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page