top of page

Få en god start på året med Yoga Mala - 108 solhilsner

Endelig er 2017 i gang, og vi håper dette blir et godt og mykgjørende år for deg, enten du allerede praktiserer yoga og ønsker å gå dypere inn i praksisen din, eller om du er ny til yoga og kanskje ønsker å starte dette året. Tiden er nå ♥︎

Vi starter det nye semesteret i uke 4, med flere klasser å velge mellom enn noen gang (se timeplan for mer info), og vi holder gratis intro-klasser til kurs i uke 3 - du kan melde deg på her.

Frem til semesterstart fortsetter vi med jule- og nyttårstimeplanen med mange deilige klasser, og for at du skal få en deilig og kraftfull start på det nye året har vi også satt opp en 'Yoga Mala' klasse - lørdag 7 januar kl 12.00.

Yoga Mala er en fantastisk måte å feire det nye året på, og dette er en klasse hvor vi både styrker og renser kroppen - fysisk og mentalt. Tradisjonelt blir Yoga Mala praktisert ved starten på noe nytt - et nytt år, en ny årstid, sommersolverv, vintersolverv o.l.

Klassen varer i 4 timer, og inneholder 108 solhilsner, oppdelt i flere deler - med pauser underveis. Marit vil lede igjennom hele klassen, og vi tar oss god tid og viser hensyn til kroppen og tilpasser når det trengs. Du blir med så langt du klarer, og hviler når du har behov for det.

Det er mange grunner til at vi gjør akkurat 108 solhilsner - disse kan du lese mer om her. 108 er et tall med mange betydninger, både i matematikken, astrologien, ulike kulturer og religioner.

Med gode pauser går dette kjempe fint både for deg som er ny og deg som er erfaren, og klassen vil gi deg en minneverdig markering av overgangen til et nytt år. Du vil utfordre deg selv og kanskje bli overrasket over hva du kan klare.

Ha tro på deg selv - og gjør en posisjon om gangen ♥︎

Solhilsner er en helhetlig yogapraksis i seg selv, og inneholder både fremoverbøyer, bakoverbøyer, inversjoner og styrkende øvelser. Vil du vite mer om solhilsner, og de mange av fordelene dette gir - les blogginnlegget vårt her.

To eksempler på solhilsen - også kalt Surya Namaskar A:

Modifisert versjon:

Full versjon:

Igjennom å gjøre Yoga Mala kan du føle deg:

- sterkere, smidigere, mer tilstede i kropp og sinn, fokusert, utholdende, balansert og levende.

- sette enda mer pris på det du faktisk er i stand til å klare - kanskje er det mer enn du trodde?

- føle takknemlighet for den felles innsatsen og energien vi skal skapt sammen.

Bli med og start det nye året med en deilig rensende praksis. Dette er også en fin anledning til å reflektere over året som har gått, gi slipp, og sette nye intensjoner for 2017. Vi gleder oss!

Halvparten av inntektene går til Leger Uten Grenser ♥︎ (er du medlem hos oss får du 10% rabatt)

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page