top of page
Yogacamp3_edited_edited.jpg
YamYoga-camp på Reindalseter
- 11- 15. Juli 2022 -

Bli med oss til fjells i sommer!

I samarbeid med Ålesund-Sunnmøre Turistforening inviterer vi for 10. år på rad til YogaCamp;

til indre og ytre ro i harmoniske omgivelser.

Reindalseter i vakre Tafjordfjella er et perfekt sted for yoga. Hytta ligger i en dal med en flere hundre år gammel furuskog og omgitt av mektige fjell på alle kanter.

Koble deg av nyhets-bildet, sosiale medier, tankestrømmer og bekymringer! Koble deg på deg selv, medmennesker og mektig natur! 

Det blir to økter med yoga hver dag; en energigivende morgenøkt med meditasjon og pranayama. Under ettermiddags-øktene vil du få smakebiter av myk, restituerende yoga, Medisinsk Yoga og Yoga Nidra. 
Det blir lagt opp til fotturer hver dag i den spektakulære naturen rundt setra, ledet an av DNT-turledere. Gjennom hele oppholdet nyter vi Reindalseters bevertning med full kost og losji samt oppredde senger.
 Den som vil er dessuten velkommen til å være med og kick-starte dagen med en forfriskende morgendusj i fossen like ved hytta.

Reindalseter1_edited.jpg

Ta gjerne med venner og familie til Reindalseter. De booker plass som "vanlige" gjester, og alle er velkommen til å delta på aktivitetene som foregår ute (både yoga og turer.)

Det blir masse rom for både egentid og godt samvær. Fellesturene passer for alle. Er du klar for større utfordringer, kan du velge mellom et utall av spennende turmuligheter i enestående natur.

NB! Vi har plass til 15 deltakere.

Skjermbilde (13).png
Reinalseter2.jpg
bottom of page