top of page
UWE HEIM

Jeg har selv erfart at selv den enkleste yoga og meditasjons praksis kan endre livets fortegn og gi bedre livskvalitet, mindre stress og indre uro, mindre smerter og fysisk ubehag. Med et inderlig ønske om at flere skal lære og få nytte av disse svært effektive teknikkene i bånn, er det en sann glede å få undervise på YamYoga.

 

Som 10 åring kom jeg over en bok på bibilioteket. Boken var full av svart-hvite bilder av en mann som i bare lendeklede som stod på hodet, hendene og gjorde alskens mulige og umulige triks med kroppen. Voldsomt fascinerende for en guttunge - og flere av posisjonene ble utprøvd på gutterommet. 

 

Det ble med det dengang. Det tok år, men litt etter litt kom yogaen tilbake til meg.

 

Jeg jobbet mye, reiste over hele verden og skrøt av sunnmøringenes fantastiske teknologier, ​med et voldsomt engasjement, ambisjoner, suksess, nye mål, nye visjoner, nye strategier, nye utfordringer, videre, videre mere gass! Fantastisk givende, spennende og tilfredsstillende!! Lenge!!

 

Helt til klokkene begynte å ringe - Jeg var i dårlig fysisk form, hadde rimelig kort lunte og ikke minst en økende indre uro og en følelse av å være på autopilot - med noen annens fly!

 

Jeg innså plutselig at jeg ikke lenger var meg - "utavmegsjæl" opplevelsen var et faktum!

 

I min jevne, dog uregelmessige meditasjon og ​yogapraksis hadde jeg funnet noe, noe som etterhvert ble viktigere og viktigere, ​en ro - en energi - et godt sted å være - noe jeg ikke kunne sette fingeren på, men som jeg visste jeg trengte mer av!

 

Jeg praktiserer Vipassana meditasjon​ og er utdannet Medisinsk yoga instruktør fra IMY - Instituttet for Medisinsk Yoga i Stockholm/Oslo - 2014. Jeg har også instruktør utdannelse i Hatha/Vinyasa Yoga fra Ashiyana/Goa 2010 med påbygging fra Prison Yoga Project samt Elemental Yoga Theraphy fra Swara Yoga School i Portugal 2013.

Våren 2016 ble jeg ferdig utdannet MediYoga terapaut fra IMY - Instituttet for Medisinsk Yoga i Stockholm/Oslo.

 

Jeg gir klasser i Yoga, MediYoga og Meditasjon.

bottom of page