top of page
TIPS & GODE RÅD FØR EN YOGATIME

01

02

03

04

05

06

Ta vare på deg selv

Du har ansvar for din egen kropp så lytt til den, og aksepter dine muligheter og begrensninger.

Kun gjennom tålmodighet utvikles du, hastverk ER lastverk, så pust rolig og vær omsorgsfull med kroppen din. Hvordan du føler deg vil variere fra dag til dag. Du er perfekt akkurat sånn som du er!

 

 

Vis hensyn​​​​​​​​​​​

Er du på YamYoga har du, som de andre, satt av tid til å koble helt av. Så gjør det, og la mobiltelefon bli liggende i garderoben. Slå av eller aktiver stillemodus.​

Vær forsiktig med favoritt parfymen de dagene du skal til klasse. Selv om den er helt nydelig kan det kanskje bli litt heftig for de som er på mattende rundt deg. Yoga skjerper nemlig sansene!

Lange tånegler spiser yogamatter til frokost, så kom nyklipt :-)

Kom i god tid, gjerne 10 min før klassen. Legg deg på matta, kjenn på roen og kjenn hvor godt det er å bare slappe av.

Er du litt forsinket, så kom smygende inn i klassen og ta et-par stille minutter på matta til å kjenne fokus og kjenne på tilstedeværelse før du begynner å følge de andre.

 

 

Bekledning

Bruk løse, behagelige klær som du lett kan bevege deg i. Vi har en fin garderobe hvor du kan skifte klær om du har behov for det. Vi bruker ikke sko og praktiserer barbeint det meste av klassen. En god genser og myke sokker er deilig å ha under avspenning.

 

 

Utstyr

Vi har matter til utlån, disse er først og fremst ment for elever på begynner-kurs/ med en begynnende praksis. Etter hvert er det lurt å ha sin egen matte, også fordi da kan du praktisere hvor som helst.

 

 

Mat og drikke

Vi anbefaler at du ikke spiser store måltid 2-3 timer før klasse. Drikk gjerne vann før og etter, men unngå å drikke i klassen.

 

 

Spesielle hensyn

Si alltid ifra til læreren før en klasse om du har skader eller plager læreren bør ta hensyn til. Ved graviditet er det egne forhåndsregler man skal ta, så si ifra til læreren om det.

 

bottom of page