YAMYOGA MYK

En rolig, meditativ klasse som gir en fin mulighet til å oppleve kroppen på en mild og skånsom måte.
 

Gjennom bevegelse og hvile i posisjonene, har vi fokus på nærvær, avspenning og restitusjon. Underveis bruker vi gjerne noe støtte som blokker og bolsters (puter) for å ha det mest mulig behagelig.

 

Vi øver oss på å gi slipp både på muskulaturen og sinnet, og lar tiden og tyngdekraften ta oss gradvis dypere. Pusteøvelser (Pranayama) og Meditasjon har en naturlig plass i MYK-klassene.
 

Passer for deg som ønsker en mild form for yoga og en myk start. Trener du mye og trenger litt variasjon og motsats? Eller kanskje er du en smule sliten, stresset, trenger en liten pust i bakken og litt tender loving care, vel da er dette en klasse du vil nyte.
 

Passer for alle og godt for gravide!

Yamyoga Myk er en åpen klasse og du melder deg på gjennom medlemskap eller et klipp fra klippekortet ditt.

Mer om YamYoga – klassene


YamYoga er signaturklassene våre. De har vi utviklet med utgangspunkt i at vi er bra nok som vi er – her og nå. Vi trenger alle en pauseknapp innimellom – et pusterom. Behovene våre for hvordan dette rommet skal være varierer fra person til person og fra dag til dag, derfor er også klassene ulike - fra myke, meditative til kraftfulle, styrkende.

 

Yoga har en rekke helsebringende effekter. Først og fremst senker vi stressnivået i kroppen som igjen gir bedre søvnkvalitet, bedre fordøyelse og bedret immunforsvar for å nevne noe. Med ulike pusteøvelser og posisjoner kan vi påvirke kroppen til f.eks å bli mer våken eller roligere. Vi styrker den indre kjærnemusklaturen - som gir bedre holdning og mindre spenninger og vondter.

 

Ved å øve på å være tilstede bedrer vi evnen til å fokusere og konsentrere oss over lengre tid. Klassene har utgangspunkt i hatha yoga og henter inspirasjon fra ulike yoga- tradisjoner og retninger som Iyengar, Ashtanga, Kundalini, Yin og Vinyasa.

 

Klassene inneholder element av både stillhet og dynamisk flyt- og ledes av våre kyndige lærere som er nærværende og som veileder mykt og omsorgsfullt.

TILBAKE TIL TOPPEN

© 2016-2020 Yamyoga / All rights reserved. Unauthorized use of any content or images is prohibited​.​