YAMYOGA BASIC - KURS

YamYoga Basic Kurs // 7 ganger*

 

YamYoga Basic er midt i blinken for deg som er helt eller ganske ny, og har lyst til å lære dynamisk yoga. Her får du mye forklaring, så du etterhvert enkelt kan henge med i klasser med mer flyt og mindre forklaring.
 

Vi legger vekt på å etablere den dype pusten og koordinere pust og bevegelse. Klassene har et behagelig tempo hvor vi blir kjent med posisjoner og øvelser steg for steg. Alle klassene inneholder solhilsen, stående-, balanse-, sittende og avsluttende posisjoner. Vi holder posisjonene litt lengre og har fokus på yogateknikk. Så setter vi sammen sammen posisjoner til små flytsekvenser - vi flyter fra posisjon til posisjon ledet av pusten vår.
 

Gjennom kurset vil du lære en fast sekvens - som du kan bruke i egen- praksisen din. Andre aspekter av yoga, som konsentrasjon og meditasjon, er også en naturlig del av YamYoga Basic. Etter kurset vil du kanskje prøve deg på andre flytklasser, eller gå en runde til for repetisjon.
 

Passer både er for deg som vil bli kjent med dynamisk yoga, og for deg som vil ha en grundig gjennomgang av posisjoner og har lyst å lære mer.
 

Yoga handler om å bli kjent med oss selv, ta oss tid til å lytte til kroppen. Vi presser oss aldri inn i posisjoner som kroppen ikke er klar for, men lærer oss å kjenne etter og samtidig utfordre vår egen tankegang og egne grenser. Ikke minst lærer vi oss å puste, stresse ned og være tilstede her.
 

Kan du puste, kan du gjøre yoga ♥

Vi har skrevet et innlegg på bloggen vår om hvordan man kommer i gang med yoga. Om du er nyskjerrig, klikk her for å lese mer.

Med en jevn praksis får du virkelig kjenne på alle de helsebringende effektene yoga ha.

Tirsdager kl. 17.30-18.45 // Oppstart 18.08 // Lærer: Marit 
 

Pris: Kr. 1.500,- // 7 ganger

 
NB! Kun 10 kursplasser! 

Mer om YamYoga – klassene


YamYoga er signaturklassene våre. De har vi utviklet med utgangspunkt i at vi er bra nok som vi er – her og nå. Vi trenger alle en pauseknapp innimellom – et pusterom. Behovene våre for hvordan dette rommet skal være varierer fra person til person og fra dag til dag, derfor er også klassene ulike - fra myke, meditative til kraftfulle, styrkende.

 

Yoga har en rekke helsebringende effekter. Først og fremst senker vi stressnivået i kroppen som igjen gir bedre søvnkvalitet, bedre fordøyelse og bedret immunforsvar for å nevne noe. Med ulike pusteøvelser og posisjoner kan vi påvirke kroppen til f.eks å bli mer våken eller roligere. Vi styrker den indre kjærnemusklaturen - som gir bedre holdning og mindre spenninger og vondter.

 

Ved å øve på å være tilstede bedrer vi evnen til å fokusere og konsentrere oss over lengre tid. Klassene har utgangspunkt i hatha yoga og henter inspirasjon fra ulike yoga- tradisjoner og retninger som Iyengar, Ashtanga, Kundalini, Yin og Vinyasa.

 

Klassene inneholder element av både stillhet og dynamisk flyt- og ledes av våre kyndige lærere som er nærværende og som veileder mykt og omsorgsfullt.

TILBAKE TIL TOPPEN

© 2016-2020 Yamyoga / All rights reserved. Unauthorized use of any content or images is prohibited​.​