top of page

Gjestelærere og inspirasjonskilder - Ingrid Devor

Når du trenger litt inspirasjon eller påfyll i yogapraksisen din, kan det være fint å se til ulike lærere, for nye innfallsvinkler, synspunkt, fokuspunkt, eller rett og slett bare for å lære noe nytt.

Vi er glade for å kunne hente inn kunnskapsrike lærere fra ulike deler av landet igjennom årene, og en av disse - er vår kjære Ingrid Devor, som har blitt et kjent ansikt på YamYoga.

Ingrid Devor driver Romsdal Yoga, et lite og koselig yogastudio på Åndalsnes. Der underviser hun hovedsakelig Ashtanga Yoga og Yin Yoga. Hun har mange års erfaring innen begge yoga-retningene, og jobber i tillegg som Hip Hop danselærer for barn og unge.

Med sin varme energi, og myke tilnærming formidler hun yoga - til alle, uansett erfaring. I workshopene dykker vi dypere inn i hvordan vi kan forholde oss til praksisen og kroppen vår - og Ingrid deler fritt av egne opplevelser.

Vil du bli bedre kjent med Ingrid før neste workshop, kan du lese vårt lille "intervju" med henne under ♥

Hva er yoga for deg?

"Yoga for meg er selve livet. Ikke bare akkurat det som skjer på matta, men like mye alt det som skjer utenfor matta. Yoga er med meg hele veien i alle livets utfordringer, faser og opplevelser.

Matta er mitt anker, det er der jeg kan gi meg selv tid til og lytte og bare være i stillhet med meg selv."

Hva består egenpraksisen din av?

"Min viktigste praksis består av og møte opp og komme seg på matta hver dag. Jeg vet aldri hvor mye eller akkurat hva som skal skje, men jeg møter opp til meg selv med tillit og et åpent sinn. Noen dager gjør jeg mer, noen dager mindre."

Foto: Nicki Twang

Hvem henter du inspirasjon fra?

"I perioder er det ikke alltid like lett og komme seg på matta. Da henter jeg inspirasjon fra gode venner i samme båt, en god samtale er alltid gull verdt og dessuten er jeg så heldig og ha en mann som praktiserer yoga daglig, det er veldig motiverende og være to. "

Har du noen råd til både nye- og erfarne yogier?

"Uansett hvor du er på din yogareise, så vil jeg råde deg til og ikke sammenligne deg med andre. Husk at du lever ditt liv, med dine egne forutsetninger, ikke hver så hard med deg selv. Litt er alltid bedre en ingenting, prøv og ha en litt nøytral holdning til praksisen, og bare la det som skjer skje. Gradvis vil du oppleve at praksisen blir en mer og mer integrert del av hverdagen din. "

Foto: Nicki Twang

1 og 2 november kommer Ingrid tilbake til YamYoga, for å holde 2 workshoper. Vi gleder oss! Dykk dypere inn i praksisen din og unn deg selv et par gode yoga-opplevelser på vei inn i mørketida. Les mer her.

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page