top of page

Lyst å begynne med dynamisk yoga? Da er YamYoga BASIC noe for deg!

Vi kjører i gang med nye runder av YamYoga BASIC. Dette et kurs i dynamisk yoga hvor vi fokuserer på det grunnleggende i posisjonene og pusten, og tar oss god tid til å forklare.

  • YamYoga BASIC tirsdager kl. 17.00-18.30 (oppstart 20 august) - 8 runder

I BASIC klassene vil posisjonene bli modifisert for å møte behovet til deg som praktiserer – «der du er», og nye posisjoner vil bli undervist gradvis hver uke samtidig som du utvikler deg i praksisen.

Yoga er en praksis som drar oss ned igjen til det som skjer her og nå. Vi tar en liten pause fra det å alltid være "på" og øver oss på å bare "være". Dette kan vi gjøre både i stillesittende/liggende øvelser, og i mer aktive dynamiske bevegelser både liggende, sittende og stående.

Vi skal ingen steder, det er ingen konkurranse, det er ingenting vi skal prestere - fordi vi er bra nok som vi er.

Hva er YamYoga BASIC?

På dette 8 ukers kurset med Karina går vi igjennom det grunnleggende i dynamisk yoga, og blir kjent med pusten, solhilsen og de vanligste posisjonene i kategoriene; stående, bakoverbøy, twist, fremoverbøy og inversjoner. Det blir fokus på teknikk, og du lærer å gjøre yoga på en trygg og hensiktmessig måte.

Passer for godt for deg som er helt ny til yoga, og vil gi deg en god innføring i dynamisk yoga!

Dynamisk yoga både åpner og styrker kroppen, samtidig som vi stresser ned. Med fokus på pust jobber vi med nervesystemet for å gi slipp i kropp og sinn, og både starter og avslutter klassene i deilig avspenning. Klassene bygges opp gradvis, og posisjonene hjelper blant annet på kjernemuskaltur, rygg, holdning, balanse og konsentrasjon.

Etter YamYoga BASIC, kan du gå videre på YamYoga MYK eller YamYoga FLYT, eller eventuelt gå BASIC en runde til.

Kan du puste, kan du praktisere yoga ♥

Yoga handler om å bli kjent med oss selv, ta oss tid til å lytte til kroppen. Vi presser oss aldri inn i posisjoner som kroppen ikke er klar for, men lærer oss å kjenne etter og samtidig utfordre vår egen tankegang og grenser. Ikke minst lærer vi oss å puste, stresse ned og komme oss litt ut av hodet som flyr hit og dit, og heller ned i kroppen. Yoga er absolutt ikke noe alvorlig, og det er ingenting som er om å gjør.

Les mer om hva yoga er i vårt blogginnlegg her, og les mer om hva yoga ikke er i vårt blogginnlegg her :)

Et eksempel på dynamisk yoga, liggende:

Finn et dypere nivå i praksisen din i et omsorgsfullt og lekende yoga-miljø – der du er bra nok akkurat som du er ♥︎

Kjøp deg plass på kurset ved å opprette en profil i bookingsystemet vårt her.

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page