top of page

Møt våre yammere - Ingrid Sperre

Bli bedre kjent med våre Yammere! ♥︎

Lurer du på hvem som sitter ved siden av deg i yogaklassen, eller tenker du på å starte med yoga og funderer på hvem som egentlig går på yoga? Er det for alle?

Yoga er så absolutt for alle, og i klassene og på kursene våre vil du møte mennesker i alle aldre, og i alle type livssituasjoner. Yoga er et redskap for livet, og hjelper både mental ro og hvile, samtidig som det styrker kropp og sinn - noe vi alle har bruk for.

I serien "Møt våre yammere" på bloggen vår, kan du bli litt bedre kjent med noen av yammerne våre. Først ut er Ingrid Sperre.

Ingrid jobber som daglig leder på Devoldfabrikken i Langevåg, og har gått to YamYoga kurs hos oss. Og skal nå i gang med tredje kurs. Hun har en hektisk og spennende arbeidsdag, og kjenner at YamYoga er et sted hun kan stresse ned og få mer overskudd.

1. Når begynte du med yoga, Ingrid?

Jeg begynte med yoga første gang våren 2017.

2. Hva tenkte du yoga var, før du begynte? Og er det det du trodde?

Før jeg meldte med på basic-kurset, hadde jeg lest en del om de forskjellige formene for yoga for å finne det som passet meg best i starten. For meg har basic-kurset vært optimalt, jeg gleder meg til hver time.

3. Hvorfor gjør du yoga?

Jeg gjør yoga for å bli mykere i kroppen, få bedre balanse og styrke kjernemuskulaturen. Yogatimene har blitt hellige for meg og et sted der jeg må ha full fokus på øvelsene noe som innebærer at jeg kobler ut jobb og stress. Jeg kjenner at det gjør godt for kroppen samtidig som jeg får mer overskudd.

4. Hva er YamYoga for deg?

For meg er YamYoga et sted der jeg har tid for meg selv. Det føles nesten som en spa opplevelse, der man glemmer alt annet og kun har fokus på egen velvære. En behagelig og dyktig instruktør bidrar også til at vi strekker oss litt lengre enn vi ellers ville gjort.

5. Din favorittklasse, akkurat nå?

Favorittklassen akkurat nå er Basic-kurset, men vurderer å starte på flyt-timene i løpet av høsten.

6. Din favoritt-posisjon, akkurat nå?

Kriger 2 og barnet

Ønsker du å begynne med yoga i høst er det ikke for sent. Vi starter med følgende kurs i uke 42:

- YamYoga BASIC tirsdager kl. 17-18.30

- Ashtanga BASIC onsdager kl. 17-18.30

- MediYoga tirsdager kl. 20.30-22.00

Alle kursene går over 8 uker og passer for nybegynnere og for deg som vil lære det grunnleggende (i Ashtanga er det greit med litt kjennskap i yoga eller trening fra før).

Les mer om kursene ved å trykke på linkene over. Påmelding via bookingsiden vår.

Hjertelig velkommen til et pusterom hos oss i høst ♥︎

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page