top of page

Yogalærernes beste tips for å koble av i ferien

Å gjøre ingenting er en kunst. Innspurten mot sommerferie er ofte hektisk for de fleste. Når ferien endelig kommer tar det litt tid før vi klarer å lande helt. Plutselig sitter vi i solstolen og svarer på jobbmail på mobilen. Både kropp og sinn trenger en pause fra hverdagen. Slik kan vi skape rom for kreative idéer og hente ny energi.

Selv for en yogalærer kan det være en utfordring å koble helt av når det er ferie. Les Marits beste tips for å slappe av og nyte sommerferien:

 • Gjør deg ferdig med og legg fra deg arbeidsoppgavene dine når du tar ferie. Det er sjelden at noe er så prekært at det ikke kan vente i noen uker.

 • Deleger oppgaver, slik at du virkelig kan ta fri.

 • Legg igjen pc-en hjemme og sett opp feriemelding i e-posten din.

 • Ferie kan du ha både hjemme og borte. Det handler mest om å legge fra seg hverdagen og tillate seg å gå inn i feriemodus. Det kan selvfølgelig hjelpe å forflytte seg til andre fysiske lokasjoner, men kanskje kan du gjøre noen små endringer hjemme som minner deg på at du har ferie.

 • Øv på sakte fart, du rekker det du rekker.

Hva er ferie for Marit?

 • Ferie for meg er kvalitetstid sammen med de jeg er glad i, kombinert med alenetid for meg selv. Jeg er bevisst på at ferien skal være en pause og et pusterom fra hverdagen, forteller Marit. – Sommerferien er en fin tid for å få nok hvile, og da nyter jeg å kunne sove lenge om morgenen og ha fri fra jobb.

 • Det er fint bare å kunne være, og å øve på å gjøre ingenting, sier Marit. – Jeg liker også å oppleve nye steder, nyte lange måltider sammen med gode venner og å ha muligheten til å ta et glass vin på en helt vanlig tirsdag formiddag.

 • Jeg benytter også ferien til å dykke inn i min egen yogapraksis, noe som betyr å være fullt og helt tilstede når jeg er på matten.

Marit møter du på mange av de åpne klassene våre, og på kurset Ashtanga BASIC til høsten.

Vi i YamYoga ønsker alle våre Yammere en riktig god og avslappende sommer. Dersom du er i Ålesund, er du hjertelig velkommen til å yamme med oss! Book deg inn på sommerens klasser her.

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
 • Facebook - Black Circle
 • Instagram - Black Circle
 • Snapchat - Black Circle
bottom of page