top of page

Lyst å begynne med yoga eller ønsker du fordypning i det grunnleggende? Da er BASIC noe for deg!

Vi kjører i gang med nye runder av BASIC. Dette er åpne klasser hvor vi fokuserer på det grunnleggende i posisjonene og pusten, og tar oss god tid til å forklare.

I BASIC klassene vil posisjonene bli modifisert for å møte behovet til deg som praktiserer – «der du er», og nye posisjoner vil bli undervist gradvis hver uke samtidig som du utvikler deg i praksisen.

6 BASIC klipp koster kr. 1000,- men denne uken kan du få kjøpt 6 klipp til kun kr. 600! Klippene kan du kjøpe her.

Er du månedlig medlem hos oss, inngår BASIC i medlemskapet ditt :)

Yoga er en praksis som drar oss ned igjen til det som skjer her og nå. Vi tar en liten pause fra det å alltid være "på" og øver oss på å bare "være". Dette kan vi gjøre både i stillesittende/liggende øvelser, og i mer aktive dynamiske bevegelser både liggende, sittende og stående.

Vi skal ingen steder, det er ingen konkurranse, det er ingenting vi skal prestere - fordi vi er bra nok som vi er.

Hva er YamYoga BASIC?

I denne 6 ukers-fordyningen med Karina går vi igjennom det grunnleggende i dynamisk yoga, og blir kjent med pusten, solhilsen og de vanligste posisjonene i kategoriene; stående, bakoverbøy, twist, fremoverbøy og inversjoner. Det blir fokus på teknikk, og du lærer å gjøre yoga på en trygg og hensiktmessig måte.

Passer for godt for deg som er helt ny til yoga, og vil gi deg en god innføring i dynamisk yoga!

Dynamisk yoga både åpner og styrker kroppen, samtidig som vi stresser ned. Med fokus på pust jobber vi med nervesystemet for å gi slipp i kropp og sinn, og både starter og avslutter klassene i deilig avspenning. Klassene bygges opp gradvis, og posisjonene hjelper blant annet på kjernemuskaltur, rygg, holdning, balanse og konsentrasjon.

Etter YamYoga BASIC, kan du gå videre på YamYoga MYK eller YamYoga FLYT, eller eventuelt gå BASIC en runde til.

Hva er Ashtanga BASIC?

Denne 6 ukers-fordypningen med dyktige Hildegunn, er supert for deg som er ny til Ashtanga Yoga metoden, og for deg som ønsker en dypere forbindelse og forståelse av denne tradisjonelle metoden. (Passer best om du har litt kjennskap til yoga fra før).

Her lærer du deler av første serien i Ashtanga (Primary serien), som er en gøy og energisk yogastil – pust og bevegelse knyttes sammen, vi «jorder» oss mens vi flyr med pusten, du får praktisert stabilitet og kunsten å gjøre dette med «ro». Sekvensen er energetisk satt sammen på en slik måte at du som praktiserer blir fysisk sterkere og mer fleksibel, samtidig som du blir metalt roligere og klarere.

Utforsk de mange måtene Primary-serien kan hjelpe praksisen din til å blomstre!

Kan du puste, kan du praktisere yoga ♥

Yoga handler om å bli kjent med oss selv, ta oss tid til å lytte til kroppen. Vi presser oss aldri inn i posisjoner som kroppen ikke er klar for, men lærer oss å kjenne etter og samtidig utfordre vår egen tankegang og grenser. Ikke minst lærer vi oss å puste, stresse ned og komme oss litt ut av hodet som flyr hit og dit, og heller ned i kroppen. Yoga er absolutt ikke noe alvorlig, og det er ingenting som er om å gjør.

Les mer om hva yoga er i vårt blogginnlegg her, og les mer om hva yoga ikke er i vårt blogginnlegg her :)

Et eksempel på dynamisk yoga, liggende:

Finn et dypere nivå i praksisen din i et omsorgsfullt og lekende yoga-miljø – der du er bra nok akkurat som du er ♥︎

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page