top of page

Fordyp deg i Yoga Terapi på Storfjord Hotel i 22-25 mars - alt inkludert!

Praktiserer du yoga eller handler jobben din om å hjelpe andre? Er du behandler i helsevesenet? Fysioterapeut, Jordmor, psykolog eller lege? Yogalærer, PT eller aktiv idrettsutøver? Sett av datoene og bli med oss på Storfjord Hotel – prisbelønt og ett av Norges flotteste - helgen rett før påske. Her vil Mark Stephens, «Lærernes Lærer» og forfatter av 4 «Yoga Bibler» gi oss en grundig innføring i hva som ligger i begrepet Yoga Terapi. Hvor det oppstod, hva det består i, hvordan, hvorfor og mot hva det virker, og ikke minst; konkrete metoder som faktisk hjelper. Mark er pragmatiker utdannet pedagog og har en tydelig, sympatisk og direkte formidling.

Etter vår egen erfaring med workshoper, ser vi hvor mye enklere og rimeligere det blir med alt inkludert. Du trenger ikke tenke på bosted, transport til og fra hver dag, mat, lunsj, snacks og lignende.

Alt dette får du:

  • En transformerende Yoga Terapi Intensiv i en helt unik Retreat-setting!

  • Hele 33 timer forelesninger, samtaler, meditasjon og masterclasses. Alle timene er godkjent som påbygging mot videre sertifisering i Yoga Alliance. (33 hours lectures + masterclasses)

  • Losji- 3 netter i vakre, luftige, komfortable dobbeltrom (enkeltrom er tilgjengelige mot ekstra (kostnad)

  • Full kost -frokost, lunch og middag basert på lokale råvarer.

  • Tilgang til hotellets lille, luksuriøse Spa- avdeling.

  • Transport til/fra Storfjord hotel - Moa Bussterminal. (Det går flybuss Ålesund Flyplass Vigra - Moa Bussterminal)

Du blir hentet på Moa (i Ålesund), kjørt til et av Norges vakreste hoteller, midt i fjorden med vakker natur like utenfor døren. Prisen inkluderer opphold fra torsdag til søndag på unike hotellrom med privat balkong eller utgang til hage. Du får tilgang til hotellets spa-avdeling, og mat er inkludert hver dag. Vi spiser sammen i hyggelige, lune lokaler.

Hotellet er stolt av sitt nære samarbeid med lokale mat- og drikkeprodusenter, noe som gjenspeiles i kjærligheten til rettene som serveres i spisesalen på Storfjord Hotel.

Kjøkkenet presenterer en ujålete gourmet opplevelse tilberedt på de beste av lokale og ureiste råvarer. Her trenger du ikke tenke på å pakke med deg lunsj, eller ta med ekstra penger til middag.

Alt er ordnet, og vi nyter maten samlet.

Siden alt er inkludert og ordnet for deg, betyr det at du får mer tid til deg selv og kan fordype deg i yoga. Mindre stress og mer tid til det du kommer for å gjøre. Benytt anledningen til å koble av, og ta inn lærdom, og ikke minst gjøre masse yoga.

Yoga er mye. Ikke bare utfordrende, gøy, deilig og avslappende, men også en aktivitet med potensiale til å skape dype endringer i livet. Fysisk, mentalt, følelsesmessig. Et hverdagsverktøy for egenterapi, og etterhvert også en verdifull støtte for mange i tillegg til ordinær medisinsk behandling. Yoga Terapi inkluderer hele mennesket. Kropp, sinn og hjerte. Dens verdi i forebygging og behandling av mange pasientgrupper er udiskutabel og vel dokumentert fra blant annet Karolinska Institutet, Oxford, Harvard, Stanford, Universitetet i Oslo m.m Gjennom 4 lærerrike dager gjør vi et dyp-dykk i temaet "Yoga som terapeutisk verktøy" og i videoen under forklarer Mark litt mer om hva vi kan vente oss :

Les mer om det spennende programmet her.

Meld deg på her.

Betalings- alternativer:

1) Engangs- betaling; 12000,- 2) Delt betaling: 12000,- Registrerings- depositum 3000,-/ restbeløpet 9000,- blir fakturert

Vi ønsker virkelig at du skal bli med oss på denne Intensiven, så send gjerne en epost til marit@yamyoga.no for andre betalingsalternativer.

Vi sees på Storfjord Hotel!

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page