top of page

Avslutt året og gå inn i det nye med Yoga Mala (108 solhilsner)

Begynner du å bli klar for et nytt år? Vi er godt på vei inn mot julefeiringen og nyttårsfeiringen, og før vi vet ordet av det - er vi allerede i år 2019. Forhåpentigvis har du litt fridager nå i desember som du kan nyte med dine nære og kjære, og skape litt tid og rom til å slappe av.

Det kan være lurt å også bruke denne tiden på å reflektere litt over året som har gått, kanskje finn deg en penn og litt papir og skriv ned noen nye målsetninger for det nye året. Hva vil du det skal bringe? Hva er du klar for å legge fra deg? Å gi slipp på?

La pennen få gå fritt på papiret, og se hva som dukker opp. Det er ikke noe du trenger å dele med andre, men et lite notat som du kan ha for deg selv, og kanskje se igjennom ut i juni når året er halvveis gått, for å følge litt opp.

Vi har satt opp en "Yoga Mala" klasse siste lørdagen dette året, 29. desember, kl. 12-16, hvor dette vil være fokus. Vi legger fra oss det gamle, og går inn i det nye - en fantastisk måte å avslutte året på!

Yoga Mala er en klasse hvor vi både styrker og renser kroppen - fysisk og mentalt. Tradisjonelt blir Yoga Mala praktisert ved starten på noe nytt - et nytt år, en ny årstid, sommersolverv, vintersolverv o.l.

Klassen varer i 4 timer, og inneholder 108 solhilsner, oppdelt i flere deler - med pauser underveis. Marit vil lede igjennom hele klassen, og vi tar oss god tid og viser hensyn til kroppen og tilpasser når det trengs. Du blir med så langt du klarer, og hviler når du har behov for det.

Det er mange grunner til at vi gjør akkurat 108 solhilsner - disse kan du lese mer om her. 108 er et tall med mange betydninger, både i matematikken, astrologien, ulike kulturer og religioner.

Med gode pauser går dette kjempe fint både for deg som er ny og deg som er erfaren, og klassen vil gi deg en minneverdig markering av overgangen til et nytt år. Du vil utfordre deg selv og kanskje bli overrasket over hva du kan klare.

Ha tro på deg selv - og gjør en posisjon om gangen ♥︎

Solhilsner er en helhetlig yogapraksis i seg selv, og inneholder både fremoverbøyer, bakoverbøyer, inversjoner og styrkende øvelser. Vil du vite mer om solhilsner, og de mange av fordelene dette gir - les blogginnlegget vårt her.

To eksempler på solhilsen - også kalt Surya Namaskar A:

Modifisert versjon:

Full versjon:

Igjennom å gjøre Yoga Mala kan du føle deg:

- sterkere, smidigere, mer tilstede i kropp og sinn, fokusert, utholdende, balansert og levende.

- sette enda mer pris på det du faktisk er i stand til å klare - kanskje er det mer enn du trodde?

- føle takknemlighet for den felles innsatsen og energien vi skal skapt sammen.

Bli med og start det nye året med en deilig rensende praksis. Ta gjerne med deg notatene dine, med noen nye intensjoner for 2019. Vi gleder oss!

Pris kr. 450,- / husk medlemsrabatt om du er årsmedlem hos oss. Kjøp deg plass her.

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page