top of page

Mark Stephens til Ålesund 22-25 mars! En Yoga Intensiv verdt å få med seg!

Etter mye planlegging bak kulissene kan vi nå med glede fortelle at vi får besøk av selveste Mark Stephens i Ålesund, 22-25 mars 2018!

Mark er en internasjonal kjent yogalærer som reiser hele veien fra California til Ålesund for å dele yoga med oss! Han har med sin enorme kunnskap, ydmyke holdning og omsorgsfulle undervisningsstil guidet og inspirert yoga lærere og utøvere over hele verden i mer enn to tiår. Beskrevet av Yoga Journal som "lærerens lærer", fortsetter han å dele av sin kunnskap gjennom sine workshops, retreater, lærerutdanninger og ikke minst sine bøker; Teaching Yoga (2010), Yoga Sequencing (2012), and Yoga Adjustments(2014) - alle internasjonale bestselgere oversatt til ni språk. Hans siste bidrag til å øke forståelsen av yoga, er boken Yoga Therapy - Foundations, Methods, and Practices for Common Ailments - publisert 2017.

I mars vil Mark Stephens ta deg med på en 4-dagers reise for å fordype din kunnskap og forståelse av yoga som terapi.

I naturskjønne omgivelser på Storfjord Hotel får du muligheten til å fordype deg i praksisen med denne kunnskapsrike og erfarne læreren, utforske yoga som terapautisk praksis og lære mer om hva dette kan gjøre for deg.

Her får du tilgang til flott natur, spa-avdeling og nydelig mat, innimellom de spennende foredragene og klassene med Mark.

Denne Intensiven passer helt supert for deg som vil lære mer om yoga og yogaterapi, enten for din egen del, eller i forbindelse med jobb - og om du arbeider i helsevesenet, som lege, fysioterapeut, kiropraktor, psykolog, jordmor, sosialarbeider og lignende vil dette komme veldig godt med i jobben din!

Yoga er balsam for kropp og sjel, og har på kort tid gått fra å være en litt sær aktivitet til å bli allemannseie. Den balanserer hele mennesket, reduserer stress, styrker og stimulerer, og mange har gjennom yogaen endelig funnet et verktøy for egenterapi. Også skolemedisinen har fått øynene opp for yoga. Dens verdi i forebygging og behandling av mange pasientgrupper er udiskutabel og vel dokumentert (Karolinska Institutet, Oxford, Harvard, Stanford, Universitetet i Oslo m.m) Stadig flere fysioterapeuter, leger, psykologer, jordmødre, sykepleiere og helsesøstre anbefaler sine pasienter yoga som et tillegg til ordinær behandling. I land som Sverige og Tyskland får pasienter yoga terapi på resept. Rikshospitalet, Diakonhjemmet, Volvat Klinikken, Danderyds Sykehus og LHL's klinikker på Glittre og Feiring, er bare noen av helseforetakene i Skandinavia som tilbyr Yoga som en integrert del av sitt tilbud.

I denne Yoga Intensiven med Mark vil vi først gå igjennom teorier og praksiser for bedre helse fra yoga, ayurveda og medisin opp igjennom historien, og den beviste effekten av disse metodene og teknikkene. Så vil vi selv lære å anvende disse teknikkene til både muskel- og skjelettplager (som knær og hofteplager, skoliose, plattfot o.l.) og mer mentale lidelser og atferdsvansker som angst, depresjon, PTSD o.l. Les mer om programmet her.

Vi gleder oss enormt til fire spennende og lærerike dager. Denne intensiven kvalifiseres til 33 timer Yoga Alliance Continuing Education, en påbygging av utdanning for den som allerede har 200t.

Hva du får:

  • En transformativ Yoga Terapi Intensiv

  • 33 timer med foredrag + masterklasser

  • Opphold torsdag til søndag: Delt dobbeltrom (eget rom er mulig ved forespørsel, til en ekstra kostnad)

  • Helpensjon, frokost, lunsj og middag

  • Tilgang til spa og flott natur

  • transport fra Moa bussterminal til Storfjord Hotell

Pris:

Earlybird før 14.01.2018 - NOK 10.500,- Etter 15.01.2018 - NOK 12.500,- Påmelding:

For å sikre deg plass, må du registrere deg med en profil i bookingsystemet vårt, og betale et depositum på kr. 3000 (via Store).

Du vil da få en faktura med resterende beløp.

Tilbud! Betal hele prisen før 14.01.2018 for kun kr. 9.990! For andre betalingsmuligheter send en epost til marit@yamyoga.no

Uwe, Marit og Karina var med på en yoga-intensiv med Mark i fjor, og kan med hånden på hjertet si at dette er en utrolig kunnskapsrik mann, som elsker å dele yoga med andre. Les mer om det her.

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page