top of page

Sweet November - vi feirer med nyheter og tilbud!

Plutselig var det blitt november, og vi er nå godt på vei inn mot vinteren og mørketiden. Vi mennesker endrer oss sammen med naturen, så de fleste av oss kjenner nok dette på kroppen og hodet. Vi får litt andre behov, trekker oss gjerne litt mer inn, «går i hi». Det blir viktig å nære og ta vare på oss selv og hverandre litt ekstra.

Tiden går litt saktere, og vi har kanskje flere anledninger til å ta det rolig og lytte innover. Mørketiden gjør at vi gjerne tenner lys og koser oss mer inne. Ser tilbake på året som har vært, og fyller høstmørket i glede og takknemlighet. Dette er en fin tid til å gjøre mer Yoga.

Vi på YamYoga ELSKER høsten, og feirer den med inspirerende klasser og workshop, nyheter, smått og godt som vi kan kose oss med igjennom hele November måned!

Vi fokuserer på det å nyte det siste av høsten, vel vitende om at enden på noe alltid er begynnelsen på noe annet.

Overgangen fra høst til vinter er også en fin anledning til å prøve noe nytt. Vi legger fra oss tiden som har vært, og ser frem til en ny årstid. En fin mulighet til å starte nye gode vaner, så har du tanker om å prøve ut Yoga, så gjør det gjerne nå!

I seks uker frem mot jul går vi igjennom de mest grunnleggende posisjonene i yoga og pusten på disse klassene, og tar oss god tid til å forklare. Med en gradvis progresjon, går vi i løpet av 6 ganger igjennom de grunnleggende aspektene i yogaformen, og blir introdusert til posisjonene. Begge basicklassene er åpne, men med IntroPakke har du sikret deg plass.

Du kan velge mellom YamYoga BASIC og Ashtanga BASIC, eller kanskje gå begge to?

  • YamYoga BASIC - 6 mandager fremover, oppstart 13 november (kl. 17-18.30)

  • Ashtanga BASIC - 6 onsdager fremover, oppstart 15. november (kl. 17-18.30)

BASIC klassene passer også fint for deg som vil ha litt mer forklaring eller repetere litt, og for deg som ønsker å lære mer yogateknikk!

Påmelding gjør du enkelt via bookingsystemet vårt.

Yoga er først og fremst en indre praksis, og selv om det er både fint og nyttig å bli ledet, er det i egenpraksisen vår at vi kan komme ordentlig i møte med oss selv. Gjennom å puste og bevege oss i vår helt egne rytme, får vi oppleve yogaen på et enda dypere plan både mentalt, fysisk og følelsesmessig. Samtidig kan det være godt å få støtte og veiledning av en lærer. Med dette som utgangspunkt har vi satt klassen FridayFreeFlow på timeplanen. Her kan du gjøre og utvikle din egenpraksis - med god hjelp av en eller flere lærere og den gode energien som oppstår når vi gjør yoga sammen. Du praktiserer det du måtte ønske - alt fra Ashtanga Primary Series - til Myk Restorativ Yoga eller Meditasjon - og alt i mellom.

Hver fredag kl. 17.30 - 19.00. Påmelding gjør du via bookingsystemet vårt.

10-12 november er vi så heldige å få besøk av Daniel Gjerde, en erfaren yogalærer fra Oslo som sammen med Stine Koppernæs skal holde en tre-dagers workshop hos oss.

Det blir en god miks av styrkende yoga og deilig avslappende yin yoga. Passer alle nivå!

Påmelding gjør du her.

Hovedfokus blir kjernemusklatur og pust, med fordypning i følgende tema:

  • Core og Bandha

  • Bakoverbøy og inversjoner

  • Flow og pust

Vi finner måter å optimalisere hver stilling både for å finne stabilitet, mer styrke og smidighet. Her vil du bli utfordret på en trygg måte med riktig anatomisk fokus. Hver dag avsluttes med Yin Yoga og meditasjon, slik kroppen og og sinnet får god tid til å gi slipp og absorbere alt du har lært.

Vi gleder oss til ei spennende helg!

Sweet November-tilbud - 30% på boka "Yogafilosofi for hjertet"!

Høst og innetid betyr også høysesong for lesing. Sett deg ned med ei god bok og en kopp te, og nyt stillheten som mørket gir. Finn ei bok som fanger oppmerksomheten din - ønsker du å lære mer om yoga har vi mange å anbefale i butikken vår!

Vil du dykke dypere nedi yogafilosofien og lære mer om yoga forbi posisjonene, kan vi anbefale to nydelige bøker vi har, som er skrevet på norsk!

Både "Yoga Sutra" og "Yogafilosofi for hjertet" tar for seg filosofien bak yoga, som går mange tusen år tilbake i tid. De er enkle å lese, med inspirerende tekst og nydelige bilder som gir rom for refleksjon og ettertanke.

Hele denne måneden for du -30% på "Yogafilosofi for hjertet".

Nydelige som julegaver til den du er glad i ♥

Vi håper du nyter høsten, og at november blir en deilig måned med stillhet og glede.

Ta deg tid til å slappe av, og ta vare på deg selv og de rundt deg. Se tilbake på sommeren og høsten som har vært, med takknemlighet, og bruk denne måneden til å starte nye gode vaner til vinteren.

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page