top of page

Jubileumstilbud i butikken vår og ÅPENT hus lørdag 21 oktober!

Kommende lørdag feirer vi 5års jubileum på YamYoga med å invitere til ÅPENT hus og donasjonsklasser fra kl. 09.00 til kl. 19.00! Det blir bakgårdsfest, kake, deilig te og gode samtaler, innimellom alle yogaklassene. Klassene er gratis, men vi oppfordrer til donasjon!

Du er velkommen enten du er ny, erfaren, liten eller stor! Reserver plass på klassene her, og les om hele programmet her.

I forbindelse med Jubileumet ønsker vi også å gi deg noen gode tilbud i den lille YamYoga Shopen vår, som nå er fylt opp med mange fine høstnyheter!

På lørdag får du derfor:

  • 10% rabatt på alle klær!

  • 20% rabatt på alt av yogautstyr!

  • 30% på alle bøker!

Klærne i butikken vår er fra både Run&Relax og SuperLoveTees.

Run & Relax er et norsk klesmerke startet av Vibeke Klementsen, som har fokus på å skape deilige og behagelige klær å gjøre yoga- eller trene i. Vi har fylt opp med sports-bher, yogatopper og den kjente og kjære Bandha-tightsen, nå også i svart!

SuperLoveTees er et amerikansk klesmerke som i tillegg til å være miljøbevisst garanterer at råvarene produseres i Amerika med gode arbeidsfohold (sweatshop free).

De fokuserer på å spre kjærlighet og gode vibber igjennom budskap på overdelene. Vi falt pladask, og har kjøpt inn deilige og myke topper, t-skjorter og gensere ♥

I butikken vår finner du også mange fine yogabøker om asana, teknikk/alignment, filosofi og historie.

I tillegg har vi yogautstyr som matter, bolstere, blokker og belter!

Velkommen til ÅPENT HUS lørdag 21 oktober!

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page