top of page

FridayFreeFlow - ny klasse på timeplanen!

Yoga er først og fremst en indre praksis, og selv om det er både fint og nyttig å bli ledet, er det i egenpraksisen vår at vi kan komme ordentlig i møte med oss selv. Gjennom å puste og bevege oss i vår helt egne rytme, får vi oppleve yogaen på et enda dypere plan både mentalt, fysisk og følelsesmessig. Samtidig kan det være godt å få støtte og veiledning av en lærer.

Med dette som utgangspunkt har vi satt klassen FridayFreeFlow på timeplanen. Her kan du gjøre og utvikle din egenpraksis - med god hjelp av en eller flere lærere og den gode energien som oppstår når vi gjør yoga sammen. Du praktiserer det du måtte ønske - alt fra Ashtanga Primary Series - til Myk Restorativ Yoga eller Meditasjon - og alt i mellom.

Klassen passer for deg hvis du:

 • Ønsker hjelp til å komme igang med egenpraksis

 • Du allerede har en egenpraksis og ønsker råd og/eller assisteringer/justeringer

 • Du fordyper deg i spesielle posisjoner eller områder i praksisen og ønsker innspill og oppfølging

 • Du har skader og har behov for mer individuell veiledning

 • Vil bidra til og kjenne støtte i energien som skapes når vi praktiserer sammen

På denne klassen kan du gi deg selv akkurat det du trenger. Har du behov for å slappe av, meditere, gjøre noen deilige yin-posisjoner kan du det, har du behov for en fysisk styrkende praksis kan du det. Sett deg ned på matta og kjenn hva du trenger, og snakk med lærerene som er tilstede om du ønsker råd.

Klassen varer i 90 min, og vi starter samtidig, men du bestemmer selv hvor kort eller lang din praksis skal være.

​Når: Fredager / Kl. 17.30 / Lærer: Marit, Karina og Stine (rullerende)​

Klassen er åpen for alle. Du betaler med medlemskap eller klipp. Påmelding her.

FreeFlow - Workshops

For å komme godt igang med dette nye formatet - har vi innledningsvis satt opp 2 workshops. Betales med klipp eller medlemskap. ​ Tidspunkt: Fredag 20/10 kl. 17.30-19.00 og søndag 29/10 kl. 10.00-11.30

Tema for workshopene er: ​

 • Bli kjent med formatet

 • Å lytte innover

 • Hvordan komme igang?

 • Min Egenpraksis

Ta med penn og papir! Velkommen!

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
 • Facebook - Black Circle
 • Instagram - Black Circle
 • Snapchat - Black Circle
bottom of page