top of page

YamYoga TEENS - et eget kurs for deg mellom 12-17 år

Vi gleder oss til ei ny runde med kurset YamYoga TEENS, som starter tirsdag 17 oktober.

Kurset er helt supert for deg som er mellom 12-17 år, og som ønsker å trene samtidig som du lærer deg teknikker for å holde ro og fokus når det trengs.

Ungdommer opplever stress i hverdagen akkurat som voksne, og har høye krav til å prestere både på skolen, i fritiden og hjemme. Yoga kan hjelpe med å redusere dette stressnivået, noe flere studier nå bekrefter.

I tillegg er yoga helt fri for konkurranse. Når du kommer inn på en yogatime på YamYoga er det ingen krav til å prestere, nettopp fordi du er bra nok akkurat som du er.

Målet er ikke å vinne eller bli «god», det handler om å ha det gøy og akseptere seg selv som man er. Yoga gir ungdom et sted hvor de bare kan være seg selv - et lite pusterom, samtidig som de er i aktivitet.

Ungdom som har drevet med organisert idrett fra tidlig alder slutter ofte med dette i løpet av ungdomsskolen. Bakgrunnen for dette kan typisk være at det rett og slett ikke er gøy lengre. Ofte vektlegges prestasjoner og mestring mye mer etter hvert som man blir eldre, noe som ikke alltid samsvarer med ungdommens egne motivasjoner. Her kan yoga derfor være et fint alternativ.

Og dersom du er ung og fremdeles driver med idrett kan yoga være en fin kombinasjon til dette. I tillegg til å redusere stressnivået, og gi ungdom en konkurranse-fri arena, kan yoga blant annet forbedre balansen, øke selvfølelsen og bidra til å forebygge skader – for å nevne noe. De fleste idretter krever repetitive bevegelser i ett ledd mer enn et annet, og igjennom Yoga-praksisen kan denne ubalansen rettes opp i, og idretten komplimenteres.

I tillegg lærer man seg kunsten å slappe av – noe som er minst like viktig.

Går du med tanker om å prøve ut yoga, eller kjenner noen som burde prøve, så er det ikke for sent å melde seg på!

Nytt kurs starter tirsdag 17. oktober kl. 15.45 – 16.45, og går over 10 ganger med vår kjære lærer og grunnlegger – Marit.

Pris kr. 1200. Påmelding via bookingsiden vår. Les mer om kurset her.

Publiserte innlegg