top of page

YamYogas Jubileumsfest - lørdag 21 oktober!

Denne høsten er det hele 5 år siden YamYoga åpnet dørene! Dette er en stor milepæl for oss, og vi er så utrolig glade og takknemlige over alle dere som gjør dette mulig.

Vi ER fordi dere ER.

Både dere som yammer fast hos oss, som har vært med fra starten, eller kommet i de senere årene, dere som er innom i ny og ne, og alle støttespillerne våre - vi setter sånn pris på dere ♥

Vi ønsker å feire jubileumet sammen med dere i ekte YamYoga ånd og gi tilbake, og inviterer derfor til ÅPENT hus hele lørdag 21. oktober!

Det blir donasjons-klasser fra kl. 09.00 til kl. 19.00, bakgårdsfest, gode samtaler, deilig te, suppe og bursdagskake!

Klasser hele dagen / #yogaforalle

Vi inviterer til ulike 60 minutts yogaklasser gjennom hele dagen, små smakebiter på noe av det vi deler på YamYoga til daglig. Alle er velkommen, enten du har Yammet med oss en stund eller er nysgjerrig på yoga og besøker oss for første gang. Det er flere lærere tilstede på hver klasse, for å gi ekstra omsorg, hjelp og støtte underveis.

Meld deg på klassene via bookingsystemet vårt for å sikre deg plass.

YamYoga fellesskapet gir tilbake / #frahjertetilhjerte For hver klasse oppfordrer vi til en minimumsdonasjon på kr. 100,- eller etter egen vilje og evne.

Du kan donere kontanter eller via Vipps.

Alle donasjoner går uavkortet til disse 3 organisasjonene:

Kirkens Bymisjon jobber for at mennesker i byen vår skal erfare respekt, rettferdighet og omsorg. De er åpen og inkluderende og arbeider blant mennesker som strever med hverdagen på ulike måter. Slagordet for Kirkens Bymisjon er "Rom for alle". Ingen er bare det du ser!

Alle er like velkommen uansett livssyn. De gjør et fantastisk arbeid her i Ålesund, gjennom å være et møtested for alle byens mennesker der alle blir sett - og er derfor en av organisasjonene vi ønsker å gi tilbake til ♥

Vi kjenner alle noen som har blitt rammet av kreft. Enten det er i nær familie eller igjennom venner og bekjente. Den Norske Kreftforeningen arbeider med å forebygge og bekjempe kreft igjennom forskning, og bedre livskvaliteten for pasienter og pårørende igjennom informasjon, støtte og rådgivning. De er avhengig av støtte igjennom innsamlende midler og gaver, og vi derfor glade for å kunne støtte dem og gi tilbake ♥

Leger uten grenser er en nøytral og uavhengig, medisinsk hjelpeorganisasjon. De hjelper dem som har størst behov for medisinsk hjelp, uavhengig av politisk, etnisk og religiøs tilhørighet. De er designet for å kunne reagere raskt, og vi vil alltid prøve å nå de som trenger vår hjelp mest igjennom et nettverk med over 65 land! De vi snakker på vegne av pasienter når de ikke kan, for å få overgrep og uutholdelige situasjoner frem i lyset. De gjør et utrolig viktig arbeid for hele kloden vår, og er derfor en organisasjon vi gledelig støtter, gang på gang ♥

Bakgårdsfest / #delglede Det blir ordentlig hjertevarmt og koselig i bakgården vår. Del glede og gode samtaler med litt varm suppe eller te i koppen og selvfølgelig bursdagskake til. Og har du spørsmål om yoga spesielt, og livet generelt er vi der og undrer oss sammen med dere. ​Hjertelig velkommen til storslått feiring av yoga, livet, fred, fellesskap og enhet.

YamYoga var en drøm som ble til virkelighet, og som har vokst jevnt og trutt hvert år.

Fra å være to har vi etterhvert blitt flere på laget, fått muligheten til å dele enda mer yoga, hele tiden med fokus på at yoga er for absolutt alle. Og at ingenting er om å gjøre.

Og at du er bra nok som du er.

Vi gleder oss til fortsettelsen ♥

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page