top of page

Inspirasjonsmøte med YamYoga-lærerne før semesterstart ♥

Fredag forrige uke samlet vi hele den herlige YamYoga-gjengen på hytta til Marit og Uwe i Brusdalen, og innimellom god mat, photoshoot og latterkramper, forberedte vi oss til semesterstart på YamYoga.

Mange av lærerne våre har vært på inspirerende teacher-trainings og workshops i utlandet, så det ble også tid til erfaringsutveksling og yogaklasse :)

Vi kan det å kose oss, innimellom all jobbingen! Også hjelper det på humøret å ha verdens beste jobb, og muligheten til å dele lidenskapen vi har- med andre ♥

Våre herlige lærere, med klokken fra venstre: Karina (YamYoga), Ingunn (MediYoga), Maria (MYK), Hildegunn (Ashtanga) og Stine (Ashtanga).

Med et team på 7 personer, og en høsttimeplan på 24+ klasser/kurs i tillegg til spennende workshops og retreats, er høsten fullere enn noen gang. Vi jobber hardt bak kulissene, for å få til alt, og er så utrolig takknemlig for å ha et så fantastisk team som gjør dette mulig.

Alle lærerne våre er erfarne og dedikerte, og brenner for at yoga skal være tilgjengelig for alle. Vi ønsker å dele en praksis med deg som er inspirerende og omsorgsfull, og som du kan ha glede av både på og av matta.

Med litt selv-ironi og et fokus på at yoga ikke er så alvorlig, deler vi fra hjerte til hjerte :)

Uwe (MediYoga og YamYoga) demonstrerer posisjonen "båten" (navasana) på båten ;)

Mange dyktige lærere betyr flere typer yoga og mer valgmuligheter for deg som yammer hos oss, og vi gleder oss alle til å se deg nå i høst - enten du er ny eller erfaren yammer!

Se høstens timeplan her, og ulike workshops/events vi planlegger her.

Ser du hva vi prøver å skrive her? ;) Lærerne fra venstre; Marit (YamYoga), Hildegunn (Ashtanga), Ingunn (MediYoga), Maria (YamYoga)

Velkommen til nytt semester mandag 21 august!

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page