top of page

YamYoga høsten starter mandag 21. august!

Vi gleder oss til å komme tilbake til hverdagen og i rutine igjen, og håper du gjør det samme. Det er jammen deilig med ferie, men livet foregår for det meste i hverdager, og det er nettopp der det er viktig å finne glede, og en balanse mellom det å gjøre og det å slappe av.

Yoga handler nettopp om det å finne balanse. Livet kan i blant være hektisk, samtidig som det stadig kreves at vi skal gjøre mer, være mer, bli mer... Dagens samfunn krever at vi alltid skal være "på", og det er derfor ikke lett å lytte til kroppen og vite hva vi selv trenger.

Yoga gir deg et pusterom fra dette. Et sted der du er bra nok akkurat som du er, kan samle deg, falle til ro og lære deg å bare være. Det er en vitenskap og et redskap som kan hjelpe deg å finne roen, i hverdagen som ofte er hektisk og krevende. Det handler ikke om å unngå, men heller å lære å møte hverdagen og livet på en annen måte. I tillegg gir yoga utrolig mange helsefordeler til både kropp og sinn.

Vi ønsker å gi alle muligheten til å oppleve yoga, og har derfor tilpasset timeplanen til høsten, slik at du nå har enda flere tidspunkt og klasser å velge mellom! Med hele 24+ klasser/kurs pr uke, er vi sikker på at du finner noe for akkurat deg. Vi holder hovedsaklig åpne klasser og noen kurs, i tillegg til at vi tilbyr privattimer.

Den nye timeplanen starter fra mandag 21. august, og vi er fulladet og klare for å ta imot både nye og erfarne yammere til et nytt semester!

Nye kurs

Vi holder følgende kurs denne høsten:

MediYoga for alle - et kurs som passer for absolutt alle. Går over 15 uker, med oppstart i uke 34. Hver tirsdag eller torsdag (1 gang i uken). Les mer her.

UngYam - passer fint for ungdom fra ungdomskole-alder og oppover. Går over 12 uker, med oppstart i uke 42. Les mer her.

Ashtanga Ung - passer godt for ungdom/studenter fra 16 år og oppover. Går over 12 uker med oppstart i uke 37. Mer info kommer.

YamYoga Senior - et kurs i dynamisk yoga, tilrettelagt for seniorer i 60-årene og oppover. Starter i uke 35 og går over 12 ganger. Mer info kommer!

* Har du fullt medlemskap hos oss får du et kurs inkludert i prisen!

Åpne klasser

Vårt fokus er å tilby yoga for alle, til tider som passer til den enkelte. Vi er derfor utrolig glad for å kunne tilby flere klasser enn noen gang, med masse å velge i for alle yammerne våre. Klasser fra morgen til kveld gir deg muligheten til å kombinere yoga med jobb og skole, og med 90 minutters klasser får du virkelig oppleve det å "lande", og få et ordentlig pusterom og en pause fra hverdagen. Alle klassene våre er 90 minutter (eks. Morgenfugl), slik at du virkelig skal få kjenne effekten av yoga.

I tillegg til at vi nå har et større antall klasser på timeplanen, er vi kjempeglade for å også tilby noen helt nye åpne klasser; Ashtanga Ledet 1, Ashtanga MorgenMysore og Friday Free Flow!

Mer info angående Friday Free Flow kommer snart, denne har litt senere oppstart.

Morgenklasser fire ganger i uken!

Med den nye klassen Ashtanga MorgenMysore, har vi nå hele fire morgenklasser på timeplanen! Ashtanga MorgenMysore gir deg muligheten til å gjøre Ashtanga når du står opp, slik det praktiseres tradisjonelt i India! Denne klassen vil gå fast hver tirsdag, fra kl. 06.30-08.00. Passer for alle som er kjent med Ashtanga-systemet.

I tillegg fortsetter vi med Morgenfugl-klassene våre, 3 dager i uken fra kl. 06.45 - 07.45. Disse klassene passer for alle, også nybegynnere.

Gi deg selv en deilig og oppfriskende start på dagen! Du kan lese mer om fordelene ved å gjøre yoga på morgenen her.

I tillegg til dette, fortsetter de faste YamYoga klassene våre, og Ashtanga klassene våre. OBS - noen har fått nye tidspunkt/dager fra forrige timeplan.

For å gå på de åpne klassene våre betaler du enten med klipp eller medlemskap. (Er du ny hos oss får du første klasse helt gratis!)

(Vi har kampanjepris på medlemskap i hele august, hvor du kan tegne medlemskap for kun kr. 699 pr mnd (bindingstid 12 mnd), ordinær pris kr. 799 pr mnd.)

Ny til yoga

Har du et ønske om å begynne med yoga, eller har du hatt en liten pause og ønsker å komme i gang igjen, så husk at det er ingen bedre tid å starte på enn akkurat NÅ.

Absolutt alle kan gjøre yoga! Det handler ikke om å bli flink eller se bra ut, men hvordan det føles innvendig. Yoga tar deg med på en reise innover i kroppen din, hvor du lærer å bli kjent med deg selv og lytte til kroppen. Les mer om hva yoga handler om her.

For nybegynnere anbefaler vi klassene YamYoga BASIC og Ashtanga BASIC, som gir deg en introduksjon/innføring til yoga. Du kan kjøpe en pakke med 6 BASIC klasser 6 uker på rad, for kr 1000,- med oppstart uke 34.

Se full oversikt over priser her.

Vi har også mange spennende kurs og workshops i vente, utover høsten:

Velkommen inn til en deilig høst hos oss ♥

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page