top of page

YamYoga Camp på Reindalsetra 10-14 juli - finn roen med oss på fjellet!

Så er det igjen straks klart for et av årets desiderte høydepunkt; den årlige yoga-campen vår på Reindalsetra.

Dette samarbeidsprosjektet med Ålesund-Sunnmøre Turistforening ble til sommeren 2013 - og siden det har vi hatt en magisk sommeruke til fjells hvert eneste år.

Å dele yoga omgitt av de vakre Tafjordfjella er helt spesielt og en sann gave. Stillheten, den storslåtte naturen, den friske lufta, de herlige menneskene- alt dette gjør noe med oss. Kanskje finner vi ro til å lande litt mer i oss selv, til å være glad i oss selv som vi er.....

Det starter allerede med den 2-3 timer lange vandringen til Reindalseter. Det å komme over den siste kneika, og vandre innover Reindalen, etter et godt stykke med ganske utfordrende stigning....

Mobildekningen forsvinner og freden senker seg... Bakteppet for magien er på en måte satt ♥

Tidligere Camp- deltakere sier dette;

"Jeg deltok på Yoga Camp på Reindalseter 14.-18. Juli 2014 i regi av YamYoga og ÅST. Jeg kan ikke få fullrost nok opplegget og konseptet til Marit Stinessen og Uwe Heim. Jeg hadde ingen erfaring med verken yoga eller meditasjon før campen. I ettertid sitter jeg igjen med bare gode følelser. I tillegg til at Marit og Uwe etter min oppfatning er faglige dyktige, evnet de å skape en atmosfære av nærhet og medmenneskelighet i løpet av campen. Teknisk fungerte også alt perfekt. Fine fjellturer mellom yoga og meditasjonsøktene. Jeg var eneste mann i gruppen og hadde det som"plommen i egget" sammen med 10 damer." Jan

"Herlig kombo: yoga, fjellvandring er terapi for kropp og sjel. Den vakre naturen er sjelebot i seg selv." Anne

"Akkurat d jeg trengte for å lade batteriene. Deilig yoga to ganger daglig. Turer i storslagen natur. Marit og Uwe formidler yoga og meditasjon med hjertet...herlig vertskap! yogacampen på Reindalssetra anbefales varmt!" Ann Kristin H.P.

"Er du litt nysgjerrig eller liker yoga og er glad i natur opplevelser, er dette turen for deg. 5 fantastiske dager i fjellet med Marit og Uwe som vet å ta vare på seg sjølv og andre er en sann glede. Og måten de formidler Yoga er fantastisk. Ingen ting er om å gjør! Og alle er like gode mennesker uansett. Dette må bare oppleves, du kommer hjem med en fin ro i kropp og sjel. Takknemlighet <3" Linda

"Intet mindre enn balsam for kropp og sjel.Ved å forene yoga, meditasjon og fjellturer i natuskjønne omgivelser gir Marit&Uwe ved Yamyoga deg en opplevelse som setter seg fast både i hjertet og sinnet. En investering i eget velvære som jeg unner alle å få oppleve!" Vibeke

"Yogacamp på Reindalseter ble en uforglemmelig opplevelse for meg. Kombinasjonen av yoga med den vakre naturen, omsorgsfulle instruktører Marit og Uwe og den engasjerte DNT- turlederen Tone, kjekke medcampere og ikke minst den gode maten – alt var bare perfekt! Det gjorde ingenting, at sola hadde gjemt seg, og det var bare bra at mobilen var uten dekning. Full fokus på de viktigste ting i livet – en trenger av og til slike pauser." Elke

Det er fremdeles noen ledige ledige plasser - del magien med oss! For mer info og påmelding se ÅST sine nettside her.

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page