top of page

Nyt sommeren på YamYoga!

Vi er kjempe glade over å kunne dele yoga med deg året rundt, også i sommermånedene!

Vi endrer timeplanen litt for sommeren, men vil holde åpent hver uke i hele sommer! Den nye timeplanen starter fra uke 23 til og med uke 33, og vi vil fremdeles tilby varierte klasser som; Ashtanga yoga både ledet og uledet (Mysore), YamYoga MYK, YamYoga Sommerflyt og YamYoga STYRKE.

Med andre ord - noe for alle og enhver! Finn klassen som passer for deg, enten du vil roe litt ned på sommeren, puste og slappe av med myke øvelser, eller om du vil være mer aktiv og har masse energi.

Enda mer Ashtanga!

Flere av dere har ønsket flere tidspunkt for Ashtanga yoga på timeplanen, og vi har derfor satt opp Ashtanga-klasser både mandager, onsdager og torsdager igjennom store deler av sommeren! Dette gjør vi for å teste ut og se om dette er noe som fungerer, og håper å se mange fornøyde Ashtangier på disse klassene.

OBS - husk at sommertimeplanen har nye tidspunkt for klassene. Ettermiddagsklassene vil gå kl. 17.30-19.00 og kl. 19.15-20.45.

Lærere på klassene vil variere noe, se Studiobookings for mer info :)

En regelmessig praksis

Yoga kalles en praksis, noe vi øver på. Det vil si at vi ikke jobber med å prestere og prøve å bli bedre, men at vi stadig trenger å praktisere det å bare være, at vi stadig trenger å hente oss litt inn igjen. Livet dytter deg i ulike retninger, men yogaen er der alltid til å ta deg tilbake til det som er viktig, igjennom pusten. I tillegg kan yogaposisjonene motvirke de negative effektene som hverdagslivet har på kroppen, som stress og stillesittende jobbing, og ikke minst gjør det godt for kroppen å få bevegd litt på seg. På denne måten blir vi aldri "ferdig" med yoga, og akkurat som vi lever livene våre hver dag og hver uke, trenger vi yoga også.

Igjennom en regelmessig praksis vil du kunne se fordelene yoga gir, mye tydeligere. Og selv om det kan være lett å legge bort yogaen litt på sommeren når du kanskje har ferie, prøv å hold på praksisen din, og kanskje gjør litt yoga hjemme også? :)

Er du ny til yoga er det absolutt ikke "for sent" og de fleste av klassene vi holder på sommeren passer også for nybegynnere! :) Bare se etter det grønne "for alle" merket på timeplanen, og husk å gi beskjed til læreren at du er ny, og om du har noen skader eller noe spesielt det er viktig å ta hensyn til :)

Vil du bli mer inspirert til å gjøre yoga regelmessig, les Vibeke Klementsens 25 gode grunner til å gjøre yoga hver eneste dag!

Her er et lite utdrag:

  • Yoga setter i gang fordøyelsen din slik at du kan spise enda mer sunn og deilig mat!

  • En jevnlig yogapraksis hjelper deg til å både sovne bedre inn og til å sove bedre. Ved å gi oppmerksomhet til nåtiden og redusere stress, vil en yoga-praksis redusere kortisolnivåene og stoppe distraherende tanker fra å holde deg oppe om natten.

  • Yoga styrker leddene dine, forebygger osteoporose og aldring. Dette forhindrer mindre fall eller skader fra å bli til store skader!

  • Yoga smører, forlenger og styrker ryggraden, noe som fører til bedre stilling, lindring av ryggsmerter og forebygging av alvorlige ryggsmerter.

  • Yoga reduserer angst. Ved å trene opp lengden på innpust og utpust, og ved å fokusere tankene dine på i dag og nåtiden, vil en daglig yogarutine å holde angsten i sjakk.

  • Yoga gir deg muligheten til å få en dose «meg-tid». Alle trenger vi tid alene, til å være i ett med kroppen og tankene våre, spesielt hvis vi har barn eller en jobb som krever at vi har mange rundt oss til enhver tid. Ved å ta vare på deg selv først, vil du ha mer energi og overskudd å tilby til andre.

YamYoga 5 år! Denne sommeren er det faktisk hele 5 år siden YamYoga startet! Dette jubileumsåret vil ikke gå stille forbi, og vi legger storslåtte planer, blant annet planlegger vi et fantastisk jubileumsretreat i høst! Følg med for mer info fremover!

Velkommen til en deilig sommer på YamYoga! ♥

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page