top of page

Inspirerende yogahelg med Stine og Daniel, 10-12 november!

10-12 november er vi så heldige å få besøk av Daniel Gjerde, en erfaren yogalærer fra Oslo som sammen med Stine Koppernæs skal holde en tre-dagers workshop hos oss.

Det blir en god miks av styrkende yoga og deilig avslappende yin yoga. Passer alle nivå!

Påmelding gjør du enkelt via bookingsystemet vårt her.

Hovedfokus blir kjernemusklatur og pust, med fordypning i følgende tema:

  • Core og Bandha

  • Bakoverbøy og inversjoner

  • Flow og pust

Vi finner måter å optimalisere hver stilling både for å finne stabilitet, mer styrke og smidighet. Her vil du bli utfordret på en trygg måte med riktig anatomisk fokus. Hver dag avsluttes med Yin Yoga og meditasjon, slik kroppen og og sinnet får god tid til å gi slipp og absorbere alt du har lært.

Mange av dere kjenner nok allerede til både Stine og Daniel :) Stine underviser fast på YamYoga, og har holdt populære workshops i Ålesund sammen med Daniel tidligere. Vi har likevel stilt de noen spørsmål for å bli enda litt bedre kjent :)

Daniel har lang erfaring innen yoga, og på videoen over ser du hvordan den fysiske praksisen kan utvikle seg igjennom dedikasjon over lang tid.

Yoga er tilgjengelig for alle, bruk gjerne en stol som et redskap! La Daniel lede deg igjennom 10 minutter med deilig stol-yoga.

Daniel Gjerde jobber som fulltids yogalærer i Oslo og omegn, og driver Lets Yoga i Oslo. Han har YogaWorks utdanning 200timers og 500 timers sertifisering som har gitt han grunnlaget til å kunne jobbe med forskjellige mennesker fra forskjellige bakgrunner av yoga. Han holder yoga for alle type mennesker, med forskjellige aldre og forskjellige behov.

Han reiser ofte selv til retreats for å fordype sin egen praksis i yoga og meditasjon, siden det er en lærers egen erfaring og praksis man lærer ut, og har studert Buddistisk meditasjon et par ganger i et kloster i Nepal. Han er forståelsesfull og omtenksom i undervisnings-stilen, med et hint av disiplin :)

Yoga for meg er:

Yoga for meg er å være tilstede, undersøke, leke med bevisstheten i kroppen og sinnet. Den fysiske praksisen hjelper kroppen som er et verktøy til å skape mer glede i livet. Dette må man jobbe for, og jeg liker det, selv om det er tungt til tider, men slik er livet og slik er også yoga-praksisen. Noen ganger kan yoga dreie seg om bare å ha det gøy og stå på hendene, andre ganger fokuserer jeg mer på en meditativ måte gjennom praksisen. Holde det lekent, levende og dynamisk.

Yogier jeg inspireres av:

Jeg inspireres av yogier som virkelig går inn i dybden av hva yoga betyr for dem, og lever det. Yogier som praktiserer isteden for å preke, yogier som lærer bort gjennom hva de selv gjør istedenfor kun hva de sier.

Mitt yoga- eller livsmotto:

Mitt yoga motto er at jeg setter min egen praksis først, for det er hva jeg lærer ut til andre. Mitt livs motto….vet ikke helt…Livet går opp og ned, frem og tilbake, og det beste kan være å le, slippe gamle mønstre og nyte livet. (selv er jeg ikke alltid like flink til dette;)

Tips/råd til de som både er ny og de som er erfaren innen yoga:

Om du er erfaren eller nybegynner…syntes selv det samme gjelder hele tiden, selv om nyanser forandrer seg, så trenger vi å være tålmodige med oss selv, gi det tid, men skap entusiasme for praksisen og lytt til kroppen!

Flyt med pusten igjennom stillingene, og finn balansen mellom det å utfordre kroppen og likevel finne stødighet.

Stine Koppernæs startet med yoga for 15 år siden og har undervist yoga og meditasjon i 10 år, med fordypning og en 6 mnd lærerutdannelse i meditajsonsformen Ascension. Hun har 200t TT i Ashtanga Yoga med Alexander Medin og en 300t videreutdanning med Basia Lipska. Stine har også fordypet seg i Yin Yoga med Anita Abrahamsen og Paul Grilley, og i yogaanatomi med Leslie Kaminoff, samt terapeutiske øvelser for holdninsmuskulatur hos Gabor Dalnoki. I tillegg har hun en fem års soneterapi- og homeopatiutdannelse hos Norsk Akademi for Naturmedisin.

"Jeg opplever at yoga og meditasjon gir tilstedeværelse og ro, det hjelper oss å snu sansene og bevisstheten innover. Det meditative tar jeg også med meg inn i den fysiske yogapraksisen og ønsker spesielt å formidle dette aspektet til både deg som vil gjøre fysisk yoga og til deg som vil lære meditasjon."

Yoga for meg er:

Yoga for meg er et verktøy for å oppleve mer tilstedeværelse, bevissthet, fysisk og psykisk styrke, godhet, åpenhet, fjerne fysiske og mentale blokkeringer og oppleve mer tillit i livet.

Min yogaretning er:

Yogaretningen min er en blanding av meditasjon, ashtanga yoga og yin yoga.

Yogier jeg inspireres av:

Jeg blir inspirert av mennesker som lever livet med fokus på kjærlighet og godhet – om de er yogier eller på andre livsveier.

Mitt yoga- eller livsmotto:

Har egentlig ikke et spesielt livsmotto, men å oppleve mer frihet inni meg og i livet jeg lever er en sterk pådriver, en kontrast til på andre siden å ha et sterkt behov for trygghet. Men da å finne frihet og trygghet i situasjoner jeg ikke er så trygg i, gå ut av komfortsona, så går de to behovene egentlig hånd i hånd.

Tips/råd til de som både er ny og de som er erfaren innen yoga:

Aksepter akkurat der du er nå – det er vel en klisje, men det hjelper meg å bli minnet om både i yoga og i livet. Når jeg ser at det ikke er noe som kan kontrolleres så er det bare aksept som står igjen, egentlig en lettelse at livet ikke kan kontrolleres.

Bli med på ei inspirerende helg i høstmørket ♥ Du kan melde deg på enten hele helgen, eller deler av den. Få med deg muligheten til å gå dypere inn i yogapraksisen din, og er du medlem hos oss så husk at du får 10% rabatt!

Du kan lese mer om workshopen her, og melde deg på via bookingsystemet vårt her :)

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page